Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE Niacinamide Mattifying Essence Spray 100 ml

10 990 Ft

REVOLUTION SKINCARE Niacinamide Mattifying Essence Spray 100 ml

Zsíros bőrtől szenvedsz annak ellenére, hogy sok időt és energiát fordítasz a bőrápolásra? Ez esetben próbáld ki a REVOLUTION SKINCARE csodás terméket. Ahogy a Niacinamide Mattifying Essence Spray név is sugallja, ez egy olyan spray, amely mattítja a bőrödet. A spray niacinamid tartalma tonizálja a bőrt, csökkenti a bőrpírt és eltávolítja a felesleges faggyút. A spray bármely napszakban használható. Rizskeményítő és kaolin is található benne, ezek az összetevők pedig hatékonyan távolítják el a felesleges faggyút a bőrről. Használat után bőröd gyönyörűen sima és hidratált lesz. A REVOLUTION SKINCARE Niacinamide Mattifying Essence Spray minden bőrtípusra alkalmas. 

A REVOLUTION SKINCARE Niacinamide Mattifying Essence Spray legfontosabb jellemzői

  • A REVOLUTION SKINCARE spray bármely napszakban használható. 
  • A Niacinamide Mattifying Essence Spray kaolint és rizskeményítőt tartalmaz, hogy felszívja a felesleges zsírt a bőrről.
  • Niacinamidot tartalmaz a bőr tonizálása és a bőrpír csökkentése érdekében, miközben mattítja a bőrt.
  • A REVOLUTION SKINCARE Niacinamide Mattifying Essence Spray minden bőrtípusra alkalmas.

A REVOLUTION SKINCARE spray használata

A REVOLUTION SKINCARE spray-t a használat előtt alaposan rázd fel. Ezután csukd be a szemedet, hogy megakadályozd a készítmény szemmel való érintkezést. A spray-t az arctól kb. 20 cm távolságból vidd fel a bőrre. Szembe jutás esetén vízzel öblítsd ki. 


Összetétel

Aqua (Water, Eau), Niacinamide, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Butylene Glycol, Glicerin, Kaolin, Phenoxyethanol, Oryza Sativa keményítő, Amp-akrilátok/Alil-metakrilát kopolimer, Ethylhexylglycerin, Buteth-3, Nátrium-benzotriazolil-butil-fenol-szulfonát, Tributil-citrát

Paraméterek

Típus

Termék típusa Tonik

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Problémás, Kevert, Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Mattító, Pórusösszehúzó, Pattanásokra
Kód:  KSPL3748
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566263498

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20