Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE Niacinamide Essence Spray 100 ml

REVOLUTION SKINCARE Niacinamide Essence Spray 100 ml

A Revolution Skincare Niacinamide Essence Spray speciális formulával ápolja bőrödet. Az arcpermet megküzd a bőrhibákkal, a  megnagyobbodott pórusokkal, valamint  szabályozza a faggyútermelést. A kamilla és a niacinamid (a B3-vitamin egyik formája) egyedi kombinációját tartalmazza, amely megakadályozza a fent említett negatívtünetek kialakulását. Tehát ha olyan tonikot keresel, amely azonnal feléleszti és hidratálja a bőrt, akkor a Skincare Niacinamide Essence a megfelelő választás a számodra.

A Revolution Skincare Niacinamide Essence hidratáló spray legfontosabb jellemzői

  • Revolution bőrápoló hidratáló toner
  • Harcol a bőrhibák és a megnagyobbodott pórusok ellen
  • A bőr faggyútermelését szabályozza
  • Nyugtató kamilla és niacinamid (a B3-vitamin egy formája)
  • A problémás bőr számára készült

A niacinamid arcpermet készítmény összetétele

AQUA (víz, EAU) BIS-PEG-18-metil-éter-dimetil-szilán, glicerin, NIACINAMID, FENOXIETANOL, Etil-hexil-glicerin, PARFUM (FRAGRANCE), DISDdium-EDTA, ROSA CENTIFOLIA virágkivonat, ANTHEMIS NOBILIS virágkivonat, NÁTRIUM-benzoát, CITRONELLOL, HIDROXIKITRONELLÁLIS, BENZIL-SZALICILÁT, CINAMIL-ALKOHOL, CI 16035 (RED 40)

Használat :
A permetet tiszta bőrre használd. Használat előtt alaposan rázd fel az üveget. Csukd be a szemed, és tartsd a permetet körülbelül 20 cm-re az arcodtól. Kombinálható a Blemish and Pore Refining Serum Skincare termékkel.

Kiszerelés:
100 ml


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Mattító, Pórusösszehúzó
Kód:  KSPL2374
Termékszám:  5057566109093
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05