Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE Makeup Remover Oil 6 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION SKINCARE Makeup Remover Oil 6 g

A Revolutionnél úgy vélik, hogy a tökéletes bőr tökéletes sminklemosást is jelent, ezért létrehozták saját bőrápolási termékeiket. A REVOLUTION SKINCARE Makeup Remover gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a sminket, amelyet ezután csak le kell törölni egy vattakoronggal. A jojoba- és olívaolajjal dúsított készítmény nyugtatja és hidratálja a bőrt. A REVOLUTION SKINCARE sminklemosóval a smink eltávolításakor is vigyázhatsz bőrödre.

A REVOLUTION SKINCARE Makeup Remover (150 ml) sminklemosó főbb jellemzői

  • A tökéletes bőr tökéletes sminklemosást jelent
  • A REVOLUTION SKINCARE Makeup Remover 150 ml hatékonyan oldja a sminket
  • A sminklemosó használata után csak finoman töröld le a sminket
  • Olíva és jojoba olajával dúsított
  • A termék 100%-ban vegán - állati összetevők nélkül készül, állatokon nem tesztelték

Összetétel: 
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL, SQUALANE, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, TOCOPHERYL ACETATE, UBIQUINONE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, LINALOOL.

Alkalmazás: 
Reggel vagy este vigyél fel egy kis mennyiségű sminklemosó olajat egy tiszta kozmetikai vattakorongra, majd finoman töröld le a szennyeződéseket és a sminket az arcról, a szemről és az ajkakról. Ez az olaj ideális a bőr kétlépcsős tisztításához is. Távolítsd el a sminkmaradványokat olajjal, majd fejezd be a tisztítást vízalapú termékkel. 


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Típus

Terméktípus Arctisztító olaj
Kód:  KSPL2845
Termékszám:  5057566262774

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15