Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE Hydro Bank Hydrating Mask

5 2 értékelés
1 690 Ft

REVOLUTION SKINCARE Hydro Bank Hydrating Mask

Bőröd csak a legjobbat érdemli. A népszerű REVOLUTION SKINCARE által gyártott arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ez a kiváló minőségű termék nagyszerű ápolásban részesíti a bőrt. Innovatív összetevőinek és frissítő illatának hála megfelel nők és férfiak számára egyaránt. Nagyszerűen működik minden bőrtípuson, amelyet táplál, frissít, valamint ragyogóvá varázsol. A népszerű REVOLUTION SKINCARE gél arcmaszk felvitele könnyű, az állaga pedig kiváló. A maszkban található hatóanyagok rendkívüli hatásainak köszönhetően bőröd azonnal ragyogó és egészséges, fiatalos megjelenésű lesz. El leszel ragadtatva a végeredménytől!

Arcpakolás REVOLUTION SKINCARE Hydro Bank Hydrating Mask ...
Arcpakolás REVOLUTION SKINCARE Hydro Bank Hydrating Mask ...

A közismert REVOLUTION SKINCARE Hydro Bank Hydrating Mask arcmaszk leglényegesebb jellemzői

  • A közismert REVOLUTION SKINCARE gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelyre kiváló megoldást jelent
  • Innovatív formula, amely hölgyek és urak számára is megfelel
  • A remek gél típusú arcmaszk könnyen felvihető és jól terül szét a bőrön
  • A maszk hatása: hidratáló
  • Az arcmaszk hatóanyaga: glicerin
  • Minden bőrtípuson remekül működik
  • A jól ismert REVOLUTION SKINCARE arcmaszk térfogata 50 ml

Az ismert REVOLUTION SKINCARE arcmaszk káprázatos eredményei

A maszk rendszeres használatával nagyszerű eredményeket érhetsz el. A hidratáló REVOLUTION SKINCARE arcmaszk ideális választás mindenkinek, akinek száraz a bőre, vagy gyakran hámlik.

Arcpakolás REVOLUTION SKINCARE Hydro Bank Hydrating Mask ...

Összetétel

AQUA (WATER, EAU), CYCLOPENTASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, GLICERIN, AMMÓNIUM-AKRILUOL-DIMETIL-TURÁT/VP KOPOLIMER, DIMETIKON/VINIL-DIMETIKON KERESZTPOLIMER, PHENOXYETHANOL, VINIL-DIMETIKON/METIKON-SZILSZESZKVIOXÁN KERESZTPOLIMER, HIDROXIETIL-AKRILÁT/NÁTRIUM-AKRILIL-DIMETIL-TAUURÁT KOPOLIMER, SZTIROL/AKRILÁT KOPOLIMER, SQUALANE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM PCA, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 60, PPG-2 DECETH-30, SZORBITÁN IZOSZTEARÁT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, GERANIOL, NÁTRIUM-LAURIL-SZULFÁT, ALFA-IZOMETIL-IONON, CI 42090 (KÉK 1).

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Gél

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KSPL4380
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566370127

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10