Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE Hydrating Hyaluronic 30 db

REVOLUTION SKINCARE Hydrating Hyaluronic 30 db

Bőrödre csakis a legjobb minőségű termékeket ajánlott kenni. A közismert REVOLUTION SKINCARE által előállított arcmaszk alkalmazási területe: ajkak. Ez a kiváló minőségű termék nagyszerű ápolásban részesíti a bőrt. Innovatív összetételének és kellemes illatának köszönhetően nők számára ideális választás. Nagyszerűen működik minden bőrtípuson, amelyet táplál, frissít, valamint ragyogóvá varázsol. A híres REVOLUTION SKINCARE lehúzható arcmaszk egyszerűen felvihető és remek az állaga is. Hatóideje, amíg hagyd a bőrön 15 perc, ez idő alatt pedig töltődj és pihenj. Alkalmazása után a maszk és a hatóanyagok rendkívüli hatásának köszönhetően a bőr egészséges és fiatalos megjelenésű lesz. Kellemesen meglepődsz a végeredménytől!

Arcpakolás REVOLUTION SKINCARE Hydrating Hyaluronic 30 db ...
Arcpakolás REVOLUTION SKINCARE Hydrating Hyaluronic 30 db ...

A jól ismert REVOLUTION SKINCARE Hydrating Hyaluronic 30 db arcmaszk legfontosabb jellemzői

  • A népszerű REVOLUTION SKINCARE gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: ajkak, amelynek biztosítja a minőségi ápolást
  • Az összetételének köszönhetően hatékony ápolást nyújt a nők számára
  • A kiváló hatású lehúzható típusú arcmaszk állaga és könnyű felvitele le fog nyűgözni
  • Az arcmaszk hatása: hidratáló, tápláló és bőrnyugtató
  • Az arcmaszk hatékonyságát biztosító anyag: glicerin, hialuronsav és tengeri moszat
  • Minden bőrtípuson remekül működik
  • A maszk hatóideje: 15 perc

A népszerű REVOLUTION SKINCARE arcmaszk kiváló hatásai

A maszk rendszeres használatával nagyszerű eredményeket érhetsz el. A hidratálást nyújtó REVOLUTION SKINCARE arcmaszk tökéletes termék mindazok számára, akik a bőre szárazságtól vagy hámlással járó problémáktól szenved. Alapvető tápanyagokkal, vitaminokkal és antioxidánsokkal látja el a bőrt, amelyek megvédik a káros környezeti hatásoktól. Sok előnye között említésre méltó a nyugtató hatása, amely jótékonyan hat a bőrpírra és irritációra hajlamos bőrre.

Arcpakolás REVOLUTION SKINCARE Hydrating Hyaluronic 30 db ...

Összetétel

AQUA (WATER, EAU), GLICERIN, METILPROPÁNDIOL, CHONDRUS CRISPUS (KARRAGÉN) KIVONAT, KÁLIUM-KLORID, SODIUM HYALURONATE, CERATONIA SILIQUA (SZENTJÁNOSKENYÉRFA) GUMI, SUCROSE, CINNAMOMUM CASSIA KÉREG KIVONAT, PUNICA GRANATUM GYÜMÖLCSKIVONAT, BETA-GLUCAN, OLDHATÓ KOLLAGÉN, ALLANTOIN, XANTHAN GUM, CELLULOSE GUM, PEG-60 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ, POLYESTER-3, DISODIUM EDTA, HIDROXI-ACETOFENON, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERYL CAPRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLICERIN, MANNOSE, GLUKÓZ, PARFUM (FRAGRANCE), CI 45410 (REV 28), CI 77491 (IRON OXIDES).

Paraméterek

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Ajkak

Típus

Típus Lehúzható

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Bőrnyugtató

Hatóidő

Hatóidő 15 perc
Kód:  KSPL3732
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566541510

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10