Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE Hyaluronic Tonic 200 ml

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION SKINCARE Hyaluronic Tonic 200 ml

Biztosítsd a bőrödnek azt az egyedi ápolást, amelyet megérdemel. A REVOLUTION SKINCARE Hyaluronic Tonic archidratáló tonik nyugtatja a bőrt a benne lévő kolloid zabnak köszönhetően. Ezen felül a hialuronsav hidrolizál, és a benne lévő csodamogyorónak köszönhetően tonizál. A REVOLUTION SKINCARE tonik nem tartalmaz parfümöt, és nagyon gyengéd a bőrrel.

A REVOLUTION SKINCARE Hyaluronic Tonic (200 ml) legfontosabb jellemzői

  • A REVOLUTION bőr tonik megnyugtatja a bőrt
  • Hidratál és tonizál
  • Normál bőrre alkalmas
  • Kolloid zabot, hialuronsavat és csodamogyorót tartalmaz
  • Nem tartalmaz parfümöt, és nagyon gyengéd a bőrrel

Összetétel :
Aqua (víz, eau), butilénglikol, Hamameli Virginiana víz, Poloxamer 184, propándiol, Kolloid zabliszt, benzil-alkohol, nátrium-kokapo-acetát, dinátrium-ko-amfodiacetát, Karbamid, nátrium-klorid, citromsav, sztirol / akrilátok kopolimer, nátrium-hialuronát, Dehidroecetsav, dinátrium-EDTA, glicerin, fenoxietoetanol, Leuconostoc / retek gyökérszűrő, Cocos Nucifera gyümölcskivonat, Aloe Barbadensis levéllé, nátrium-benzoát, nátrium-lauril-szulfát, Dinátrium-laureth-szulfoszukcinát, kálium-szorbát.

Használat:
Vékony vattakoronggal vidd fel a tonikot az alaposan megtisztított arcbőrre és a nyakra. Rendszeresen használd, reggel és este.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató, Arctónus javító
Kód:  KSPL395
Termékszám:  5057566146715

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20