Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE Hyaluronic Essence Spray 100 ml

REVOLUTION SKINCARE Hyaluronic Essence Spray 100 ml

A Revolution Skincare Hyaluronic Essence Spray különleges összetételének köszönhetően kényezteti a bőrödet. Az arcspray megtartja a bőr nedvességtartalmát, védi és táplálja a bőrt. A hialuronsav és a kamilla kivonat egyedi kombinációját tartalmazza. Tehát ha egy reggeli tonikot keresel, amely azonnal felébreszti és ragyogóvá teszi a bőrödet, akkor a Skincare Hyaluronic Essence a megfelelő választás a számodra.

A Revolution Skincare Hialuronic Essence hidratáló spray fő jellemzői

  • Revolution Skincare hidratáló tonik
  • Megtartja a bőr nedvességtartalmát
  • A hialuronos arcspray védi és táplálja a bőrt
  • Hialuronsavat és grépfrút kivonatot tartalmaz
  • Látható eredmények már az első alkalmazás után

A hialuronsavat tartalmazó arcspray összetétele

AQUA (WATER, EAU), BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), DISODIUM EDTA, CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRAL, LINALOOL, LIMONENE, CI 16035 (RED 40), CI 19140 (YELLOW) 

Alkalmazás:
Használd a spray-t tiszta bőrön. A jobb felfrissülésért tárold a hűtőszekrényben. Használat előtt mindig alaposan rázd fel az üveget. Csukd be a szemedet, és tartsd az üveget kb. 20 cm-re az arcodtól. A készítményt érdemes a Plumping &Hydrating Solution Skincare-rel együtt használni.

Térfogat:
100 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Tisztító
Kód:  KSPL2373
Termékszám:  5057566109123
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20