Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE Fruit Acid and Enzyme Cleanser 200ml

3 290 Ft

REVOLUTION SKINCARE Fruit Acid and Enzyme Cleanser 200ml

A REVOLUTION SKINCARE Fruit Acid and Enzyme Cleanser tisztító tökéletesen ápolja a bőrt. Áfonyakivonatot tartalmaz, cukornád, narancs, citrom és juhar keveréke, ami tejsav keverékét hozza létre, glikol, citrom, alma és szőlő, ami úgy működik, mint egy kémiai hámlasztás, hámlasztja az elhalt bőrt és ragyogóvá teszi a bőrt. A gél gyengéd kémiai hámlasztást biztosít. Hetente 2-3 alkalommal nedves bőrre kell felvinni. A REVOLUTION SKINCARE Fruit Acid and Enzyme Cleanser tisztító minden bőrtípusra alkalmas. Megfiatalítja és ragyogóvá teszi a bőrt.

A REVOLUTION SKINCARE Fruit Acid and Enzyme Cleanser 200 ml fő jellemzői

  • Minden bőrtípusra alkalmas tisztító gél
  • Áfonya, cukornád, narancs, citrom és juhar kivonatot tartalmaz
  • A kivonatok tej-, glikol-, citrom-, alma- és borkősav keverékét alkotják
  • Úgy működik, mint egy kémiai hámlasztás, hámlasztja az elhalt bőrt és ragyogóvá teszi azt
  • A REVOLUTION SKINCARE Fruit Acid and Enzyme Cleanser tisztító gyengéd kémiai hámlasztást biztosít
  • Használja heti 2-3 alkalommal nedves bőrre kenve

Összetétel

AQUA (WATER, EAU), DECYL GLUCOSIDE, LAURIL-GLÜKOZID, GLICERIN, PHENOXYETHANOL, NÁTRIUM-KOKOIL-IZOTIONÁT, VACCINIUM MYRTILLUS GYÜMÖLCSKIVONAT, LACTOBACILLUS/TÖKGYÜMÖLCS-FERMENTÁCIÓS SZŰRLET, SODIUM HYDROXIDE, ACER SACCHARUM (CUKOR JUHAR) KIVONAT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SACCHARUM OFFICINARUM (CUKORNÁD) KIVONAT, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PANTHENOL, KAKANDÓSAV, CITRUS AURANTIUM DULCIS (NARANCS) GYÜMÖLCSKIVONAT, CITRUS LIMON (CITROM) GYÜMÖLCSKIVONAT, NÁTRIUM-IZOTIONÁT, LEUCONOSTOC/RÉPAGYÖKÉR FERMENTÁCIÓS SZŰRLET, PULLULAN, PANTOLACTONE, CELLULOSE GUM, XANTHAN GUM, BENZOLSAV, SÓRBINSAV.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Terméktípus Arctisztító tej
Kód:  KSPL4608
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566621359

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20