Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE Eye Make Up Remover Oil 150 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION SKINCARE Eye Make Up Remover Oil 150 ml

A Revolutionnél úgy vélik, hogy a tökéletes bőr tökéletes sminklemosást is jelent, ezért létrehozták saját bőrápolási termékeiket. A kétfázisú REVOLUTION SKINCARE Eye Make Up Remover Oil a legtartósabb sminket is eltávolítja. Ezenkívül az olívaolajjal és az E-vitaminnal dúsított készítmény megnyugtatja és hidratálja a finom szemkörnyéket. Vigyázz a bőrödre még a smink eltávolításakor is a REVOLUTION SKINCARE Eye Make Up Remover sminklemosóval. 

A REVOLUTION SKINCARE Eye Make Up Remover Oil (150 ml) sminklemosó főbb jellemzői

  • A tökéletes bőr tökéletes sminklemosást is jelent
  • A SKINCARE Eye Make Up Remover Oil hatékonyan oldja fel a szemsminket
  • Az olívaolaj és az E-vitamin megnyugtatja és hidratálja a szem környékét
  • A REVOLUTION SKINCARE gyengéd szem sminklemosó a sminkeltávolítás alatt is gondoskodik bőrödről
  • A termék 100%-ban vegán - állati összetevők nélkül készült, állatokon nem tesztelték

Összetétel:
Aqua (Water, Eau), Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Benzophenone-4, Disodium Edta, Citric Acid, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Propylene Glycol, Tocopherol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Potassium Sorbate, Rosa Damascena Flower Oil, Ci 16035 (Red 40).

Alkalmazás: 
Használat előtt óvatosan rázd fel az üveget. Vigyék fel kis mennyiségű sminklemosót egy tiszta kozmetikai vattakorongraa, majd néhány másodpercig finoman mozdulatokkal oldd fel a sminket a csukott szemhéjakon. Ezután töröld le a sminket a szem külső sarkától a belső felé haladva.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Típus

Terméktípus Szemlemosó
Kód:  KSPL2843
Termékszám:  5057566262781

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10