Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE Bon Bon 10 g

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION SKINCARE Bon Bon 10 g

A(z) REVOLUTION SKINCARE Bon Bon 10 g arcmaszk segít hogy bőröd szép tiszta és egészséges legyen. Ez a remek arcmaszk bármely bőrtípusra használható. Nem lemosható típusú arcmaszk. Legnagyobb előnye, hogy alaposan hidratál. Ezért főleg a szárazabb, hámló bőrű egyéneknek ajánlott. Fontos és hasznos tápanyagokkal látja el a bőrt. A(z) REVOLUTION SKINCARE arcmaszkjának súlya 10 g.

A(z) REVOLUTION SKINCARE Bon Bon 10 g arcmaszk fontosabb jellemzői

  • Segít hogy bőröd szép tiszta és egészséges legyen
  • A(z) REVOLUTION SKINCARE arcmaszkja minden bőrtípusra típusú bőrre ajánlott
  • Nem lemosható típusú maszk a meghitt nyugalomért
  • Kellően hidratál
  • Fontos tápanyagokkal látja el a bőrt

Összetétel

DIISOSTEARYL MALATE, POLYBUTENE, SZACHARÓZ-TETRASZTEARÁT-TRIACETÁT, RICINUS COMMUNIS (RICINUS COMMUNIS) MAGOLAJ, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ, CANDELILLA CERA (EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) VIASZ, AQUA (WATER, EAU), PEG-8 KAPRIL-KAPRIL-GLICERIDEK, TOCOPHERYL ACETATE, OCTYLDODECETH-25, AROMA (ÍZ), SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, DECYLENE GLYCOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, CI 15850 (RED 7).

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 10 g (0,01 kg)

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló
Kód:  KSPL3729
Termékszám:  5057566526302

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20