Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE 12.5% Vitamin C Radiance Serum SUPER SIZED 60 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION SKINCARE 12.5% Vitamin C Radiance Serum SUPER SIZED 60 ml

Add meg a bőrének a megérdemelt ápolást. A REVOLUTION SKINCARE 12,5% C-vitamin bőrszérum segít feléleszteni fáradt bőröd. A hatékony élénkítő szérum a C-vitamin tartalma miatt jótékony hatással van a bőrre. A termék lehetővé teszi a bőr számára a finom vonalak és ráncok megjelenését, serkenti a kollagéntermelést és semlegesíti a szabad gyököket. A REVOLUTION SKINCARE szérum fényességet és lágyabb bőrstruktúrát kölcsönöz a bőrnek. A C-vitamint tartalmazó termékekkel rendelkező kezdők számára az alacsonyabb koncentráció a megfelelőbb, jó tolerálhatóság után a nagyobb hatékonyság érdekében magasabb koncentrációkat válassz.

A REVOLUTION SKINCARE 12,5% C-vitamin ragyogó szérum főbb tulajdonságai SUPER SIZED

  • A REVOLUTION SKINCARE Brightening Serum szérum hatékony antioxidáns C-vitamint tartalmaz
  • Segít a bőrnek csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését, serkenti a kollagéntermelést és semlegesíti a szabad gyököket
  • A REVOLUTION SKINCARE 12,5% C-vitamin szérum lehetővé teszi a bőr számára, hogy jobban küzdjön a stressz és a korai öregedés ellen
  • Segít fenntartani az egészséges bőrt

Használat:
A szérum C-vitaminnal történő első használatakor naponta egyszer alkalmazd. Fokozatosan növeld az alkalmazást napi kétszer. Használd reggel és este a hidratáló krém előtt.

Figyelmeztetés:
Ha bőrpír vagy bőrirritáció jelentkezik, hagyd abba a termék használatát. Kerüld a szembe jutást.

Összetevők:
Aqua (Water, Eau), Propylene Glycol, Ascorbic Acid, Glycerin, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Dimethicone, Xanthan Gum, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Laureth-7, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Limonene, Sodium Hydroxide, Citral, Linalool. CI 77891 (Titanium Dioxide)


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 60 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Hatás

Hatás Világosító, Védelem a külső hatásokkal szemben

Korosztály

Korosztály 15+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai, Nappalra és éjszakára
Kód:  KSPL942
Termékszám:  5057566398763

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10