Oldal frissítése

REVOLUTION Shimmer Bomb Hanging Charm – Light Beam

Kiegészítők a termékhez

REVOLUTION Shimmer Bomb Hanging Charm – Light Beam

Van egy nő a környezetedben, akit szeretnél boldoggá tenni és egy szép ajándékkal meglepni? Ha tudod, hogy szeret gondoskodni magáról és ápolni a külsejét, akkor nem fogsz mellényúlni a REVOLUTION kozmetikai ajándékcsomagjával. A készlet a népszerű Shimmer Bomb szájfény három árnyalatát tartalmazza. A szájfények felvitele után az ajkak finoman bizseregnek és térfogatuk megnő. A szájfényeket E-vitaminnal is gazdagították, így mélyen táplálják az ajkak érzékeny bőrfelszínét. A precíziós applikátor biztosítja, hogy a fényt egyetlen mozdulattal hibátlanul felvihesd. A REVOLUTION Shimmer Bomb Hanging Charm kozmetikai ajándékkészlet ráadásul egy márványutánzatú, luxus csomagolással büszkélkedhet. 

A REVOLUTION Shimmer Bomb Hanging Charm ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Ajándékcsomag nőknek 
  • A Shimmer Bomb Hanging Charm készlet három színben tartalmaz káprázatos szájfényeket 
  • Light Beam, Glimmer és Starlight árnyalatok
  • A szájfényeket E-vitaminnal gazdagították
  • Precíziós applikátor
  • A Shimmer Bomb szájfények növelik az ajkak térfogatát
  • Luxus fekete csomagolás márványutánzattal

Tartalom:
Light Beam - világos ezüst csillogás
Glimmer - rózsaarany
Starlight - tiszta arany csillogás

A szájfények összetétele:
Glimmer:
Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Tridecyl Trimellitate, Polyethylene, Silica Silylate, Calcium Sodium Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Mica, Tin Oxide, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Flavor, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Red Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 75470 (Carmine).
Starlight:
Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Tridecyl Trimellitate, Silica Silylate, Synthetic Fluorphlogopite, Polyethylene, Mica, Tin Oxide, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Flavor.
Light Beam:
Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Tridecyl Trimellitate, Silica Silylate, Polyethylene, Calcium Aluminium Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Flavor, CI 77891 (Titanium Dioxide).


Kód:  KSDS1394
Termékszám:  5057566531023

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05