Oldal frissítése

REVOLUTION Relove Volume Blue Mascara

4,6 7 értékelés
1 490 Ft

REVOLUTION Relove Volume Blue Mascara

Ha a szempilláid eredendően világosak, másrészt gyengék és nem feltűnőek, ebben az esetben a lenyűgöző REVOLUTION szempillaspirált imádni fogod. Szívesen változtatnál a mindennapi megjelenéseden? A trendi, kék színű REVOLUTION szempillaspirál biztosan lázba hoz és lehetővé teszi számodra a művészi önkifejezést. A színes szempillaspirál játékosságot és új lehetőségeket hoz a sminkelésbe, így bármilyen tematikus eseményen te lehetsz a középpontban.

Szempillaspirál REVOLUTION Relove Volume Blue Mascara ...
Szempillaspirál REVOLUTION Relove Volume Blue Mascara ...

Eme REVOLUTION Relove Volume Blue Mascara lényeges paraméterei

  • A divatos REVOLUTION szempillaspirál kezeskedik a hangsúlyos szempillákért és az elragadó tekintetért
  • Kivitel: kék
  • Dekor kozmetikum

Összetétel

ACRYLATES COPOLYMER, AQUA (WATER, EAU), PROPYLENE GLYCOL, STEARIC ACID, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX, CIRE MICROCRYSTALLINE), COPERNICIA CERIFERA VIASZ (CARNAUBA VIASZ, CIRE DE CARNAUBA), SILICA, POLYETHYLENE, VP/EIKOZÉN KOPOLIMER, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, AMINOMETIL-PROPANOL, CETEARYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77007 (ULTRAMARINOK).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum

Szín

Szín Kék
Kód:  DEKO6177
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566589697

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20