Oldal frissítése

REVOLUTION RELOVE Supermatte Foundation F4 24 ml

4,4 6 értékelés
2 190 Ft

REVOLUTION RELOVE Supermatte Foundation F4 24 ml

Olyan készítményt keresel, amely precízen elfedi az esetleges bőrhibákat? Akkor a neves Revolution Relove alapozót kétségkívül imádni fogod. A közismert Revolution Relove tubusos alapozó egyszerűen felvihető a bőrre. A folyékony textúrának köszönhetően gyorsan és egyenletesen szétkenhető. Világos tónusú, tehát világos bőrrel rendelkezőeknek ideális választás. Konkrétan, ez a típusú alapozó hosszantartó fedést biztosít. Ez a minőségi alapozó extrém fedésű. Nem szereted a fénylő bőrt? Akkor használd ezt a mattító alapozót. Minden bőrtípusra ajánlott.

Alapozó REVOLUTION RELOVE Supermatte Foundation F4 24 ml ...
Alapozó REVOLUTION RELOVE Supermatte Foundation F4 24 ml ...

REVOLUTION RELOVE Supermatte Foundation F4 24 ml alapozó főbb tulajdonságai

  • Az alapozó extrém fedésű
  • Állag: folyékony
  • Mattító hatású
  • Revolution Relove alapozójának max. űrtartalma 24 ml
  • Minden bőrtípusra alkalmazható
  • Világos bőrre ajánlott

Összetétel

AQUA (WATER, EAU), ISODODECANE, METHYLPROPANEDIOL, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, DIMETHICONE, IZONONYL-IZONONONONANOÁT, VINIL-DIMETIKON/METIKON-SZILSZESZKVIOXÁN KERESZTPOLIMER, PHENOXYETHANOL, TRIBEHENIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, KAPRILIL-GLIKOL, PROPYLENE CARBONATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) MAGOLAJ, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIMETOXIKAPRILILÁN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TOKOFEROL, SODIUM HYALURONATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77492 (VASOXIDOK), CI 77491 ( VASOXIDOK ), CI 77499 ( VASOXIDOK ).

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó
Hatás Mattító, Hosszantartó

Csomagolás

Csomagolás típusa Tubusban
Űrtartalom 24 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Extrém fedésű

Árnyalat

Árnyalat Light
Kód:  DEKO6263
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566479523

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20