Oldal frissítése

REVOLUTION RELOVE Colour Cult Medium 3,20 g

4,5 2 értékelés
1 290 Ft

REVOLUTION RELOVE Colour Cult Medium 3,20 g

A londoni székhelyű REVOLUTION márka szemöldökápoló palettája két színezett púderszínt, egy szemöldökviaszt és egy highlightert kínál. A praktikus csomagolás az újrazárható dobozban lehetővé teszi, hogy a kozmetikai paletta bármikor kéznél legyen. A REVOLUTION Colour Cult Medium szemöldökpaletta minden nő számára megfelelő ajándék lehet. Pillanatok alatt színt és formát adhatsz vele a szemöldöködnek. Először a púderes árnyalatot, majd a viaszt, és végül a highlightert kell alkalmazni. A tökéletes sminkhez a tökéletes szemöldök is hozzátartozik, amelyet a REVOLUTION Colour Cult Medium biztosít. 

A REVOLUTION RELOVE Colour Cult Medium 3,20 g-os kozmetikai paletta legfontosabb jellemzői

  • A kozmetikai paletta London minőségét hozza el neked a tökéletes sminkhez
  • A REVOLUTION Colour Cult Medium mindent tartalmaz, amire a szemöldök ápolásához szükséged lehet
  • Adj a szemöldöködnek színt és formát pillanatok alatt
  • A praktikus csomagolás az újrazárható dobozban lehetővé teszi, hogy a kozmetikai paletta bármikor kéznél legyen
  • A RELOVE szemöldök paletta minden nő számára megfelelő ajándék lehet
  • A csomag tartalmaz egy ferde kefét is 

Alkalmazás: 
Egyesével vidd fel a rétegeket az applikátorral. 


Összetétel

Shade 1: POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX, CIRE MICROCRYSTALLINE), TRIDECYL TRIMELLITATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, 12-HIDROXI-SZTEARINSAV, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL. 2, 3, 4 árnyalat: MICA, TALC, MAGNESIUM STEARATE, POLYETHYLENE, SILICA, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, KAOLIN, PHENOXYETHANOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, CAPRYLYL GLYCOL. [+/- MAY CONTAIN (PEUT CONTENIR): CI 77491 (VAS-OXIDOK), CI 77492 (VAS-OXIDOK), CI 77499 (VAS-OXIDOK), CI 77891 (TITÁN-DIOXID)].

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Barna hajúaknak
Kód:  DEKO5761
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566479813

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10