Oldal frissítése

REVOLUTION RELOVE Colour Cult Dark 3,20 g

4,5 2 értékelés
1 290 Ft

REVOLUTION RELOVE Colour Cult Dark 3,20 g

A londoni székhelyű REVOLUTION márka szemöldökápoló palettája két színezett szemöldökfestéket, egy viaszt és egy highlightert kínál. A praktikus csomagolás az visszazárható dobozzal lehetővé teszi, hogy a sminkpaletta bármikor kéznél legyen. A REVOLUTION Colour Cult Dark Eyebrow szett minden nő számára kiváló ajándék lehet. Pillanatok alatt színt és formát adhatsz a szemöldöködnek. Először a festéket, majd a viaszt és végül a highlightert alkalmazd. A tökéletes sminkhez a tökéletes szemöldök is hozzátartozik - REVOLUTION Colour Cult Dark!  

REVOLUTION RELOVE Colour Cult Dark sminkpaletta, 3,20 g - legfontosabb jellemzők

  • A sminkpaletta londoni minőségét kínál a tökéletes sminkhez. 
  • A REVOLUTION Colour Cult Dark mindent tartalmaz, amire a szemöldök ápolásához szükséged lehet.
  • Adj a szemöldöködnek színt és formát pillanatok alatt. 
  • Praktikus csomagolás visszazárható dobozban, amely lehetővé teszi, hogy a sminkpaletta bármikor kéznél legyen.
  • A RELOVE szemöldökre alkalmas sminkpaletta minden nő számára megfelelő ajándék lehet.
  • A csomag tartalmaz egy srégen vágott kefét is 

Alkalmazása:
Egyetlen rétegben vidd fel az applikátorral. 


Összetétel

Shade 1: POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX, CIRE MICROCRYSTALLINE), TRIDECYL TRIMELLITATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, 12-HIDROXI-SZTEARINSAV, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL. 2, 3, 4 árnyalat: MICA, TALC, MAGNESIUM STEARATE, POLYETHYLENE, SILICA, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, KAOLIN, PHENOXYETHANOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, CAPRYLYL GLYCOL. [+/- MAY CONTAIN (PEUT CONTENIR): CI 77491 (VASOXIDOK), CI 77492 (VASOXIDOK), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 42090 (KÉK 1), CI 77007 (ULTRAMARINOK)].

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Fekete hajúaknak
Kód:  DEKO5760
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566501330

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20