Oldal frissítése

REVOLUTION Relove Baby Gloss Super 2,20 ml

4,1 12 értékelés
1 490 Ft

REVOLUTION Relove Baby Gloss Super 2,20 ml

A Revolve Baby Gloss bordó "Super" színben egy új, hosszan tartó szájfény, kiváló minőségű textúrával. Krémes állagának köszönhetően nagyon könnyű felvinni, és azonnal élvezheted a fényes felületű, telt ajkakat. Ezenkívül a Revolve Baby Gloss finom csillogó részecskéket tartalmaz, amelyek egy csipetnyi eleganciát kölcsönöznek a megjelenésednek.

A REVOLUTION Relove Baby Gloss Super, 2,20 ml legfontosabb jellemzői

  • A hosszú élettartamú Revolve Baby Gloss Babe szájfény kiváló minőségű textúrájával nyűgöz le

    Bordó színű, "Super" árnyalat
    Krémes állagának köszönhetően könnyen felvihető
    Élvezheted a telt, fényes ajkak hatását
    A Revolve Baby Gloss finom csillámport tartalmaz
    Állatokon nem tesztelt, vegán termék

  • Alkalmazás:
    Vigyél fel elegendő mennyiségű Revolve Baby Gloss szájfényt az applikátorral az ajkaidra, és élvezd a tökéletes ajkak érzését.

Összetétel: 
OCTYLDODECANOL, POLYBUTENE, TRIDECYL TRIMELLITATE, DIISOSTEARYL MALATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX, CIRE MICROCRYSTALLINE), TOCOPHERYL ACETATE, FUMED SILICA, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, AROMA (FLAVOUR), BENZYL SALICYLATE, COUMARIN. [+/- MAY CONTAIN (PEUT CONTENIR): CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 15850 (RED 6), CI 15850 (RED 7).]

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Árnyalat

Árnyalat Burgundi

Űrtartalom

Űrtartalom 2,2 ml
Kód:  DEKO5127
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566496933

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05