Oldal frissítése

REVOLUTION RELOVE Baby Achieve 3,50 g

4,8 11 értékelés
Szuper ár
1 690 Ft

REVOLUTION RELOVE Baby Achieve 3,50 g

Csodásan mutatnak az ápolt, gondozott ajkak. A megfelelő rúzs kiválasztásával kiemelheted szépségedet. A remek REVOLUTION rúzs erősen pigmentált és jó fedőképességgel rendelkezik, így elfedi a természetes ajakszínt. A krémes állagának hála egyszerű felkenni az ajkakra. Nem emeli ki az ajkak tökéletlenségeit, és az alkalmazás során végig hidratál. Használd szájkontúr ceruzával a határozott szélek érdekében. A kiváló Piros REVOLUTION rúzs azonnal a kedvenced lesz.

Rúzs REVOLUTION RELOVE Baby Achieve 3,50 g ...
Rúzs REVOLUTION RELOVE Baby Achieve 3,50 g ...

A jó minőségű REVOLUTION RELOVE Baby Achieve 3,50 g rúzs legfontosabb tulajdonságai

  • A jó minőségű REVOLUTION rúzs segítségével fantasztikusan érzéki ajkakaid lesznek
  • Már egy rétegben is tökéletesen fed
  • A krémes állagának köszönhetően könnyen felvihető
  • Hidratáló hatással bír
  • A kiváló REVOLUTION rúzs színe piros

Összetétel

Etilhexil-palmitát, TRIETHYLHEXANOIN Cera MICROCRISTALLINA (mikrokristályos viasz, CIRE mikrokristályos), Mica, dimetikon/vinil-dimetikon térhálósított polimer, szilícium-dioxid, polietilén, BIS-digliceril POLYACYLADIPATE-2, polimetil-metakrilát, BIS-digliceril POLYACYLADIPATE-1, Paraffinum LIQUIDUM (ásványi olaj, ÁSVÁNYI OLAJ), POLYBUTEN, DIKALCIUM-FOSZFÁT-DIHIDRÁT, ISOPROPYL MYRISTATE, EUPHORBIA CERIFERA CERA (KANDELILLAVIASZ), PETROLATUM, SZORBITÁN-SZESZKVIOLEÁT, PARAFFIN, TOKOFERIL-ACEPARÁT, HTKOFERYL acetát, BULYL. [+/- TARTALMAZHAT (PEUT CONTENIR): CI 77891 (titán-dioxid), CI 77491 (vas-oxidok), CI 77499 (vas-oxidok), CI 15850 (vörös 7), CI 42090 (kék 1)].

Paraméterek

Tok

Tok Teljes

Textúra

Textúra Krémes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hidratáló

Árnyalat

Árnyalat Piros

Üzemidő

Üzemidő 8 óra

Tömeg

Tömeg 3,5 g (0 kg)
Kód:  DEKO5743
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566479721

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05