Oldal frissítése

REVOLUTION Planet Coconut Body Butter 100 g

Leárazás -20 %
1 190 Ft 1 490 Ft

REVOLUTION Planet Coconut Body Butter 100 g

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és puha legyen? Akkor vedd szemügyre a jól ismert REVOLUTION márkájú testvajat. A testvaj fő fókusza a következőre irányul: hidratáló hatás. Amennyiben szereted az úgynevezett vegán kozmetikumokat, akkor ez a testápoló vaj tetszeni fog. A megbízható REVOLUTION testvaj tele van a természetből származó elsőrangú összetevőkkel. Kókuszos esszencia kínálata biztosan elvarázsol majd, és élvezetesebbé teszi a mindennapi bőrápolási rutinodat. A készítmény aktív hatóanyagai a következők: kókuszolaj. A minőségi REVOLUTION testvaj száraz bőrre első osztályú ápolást kínál, hiszen intenzíven puhítja a bőrt és javítja annak feszességét.

REVOLUTION Planet Coconut Body Butter 100 g testvaj főbb tulajdonságai

  • bőröd gyönyörűen puha és hidratált lesz
  • hidratáló hatása van
  • természetes összetevőjű
  • kókuszolaj hatóanyagú
  • vegán termék, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket

Összetétel

AQUA (WATER, EAU), POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, BUTYLENE GLYCOL, BETAINE, DIMETHICONE, CAPRYLYL METHICONE, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, PEG-12 DIMETHICONE/PPG-20 CROSSPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYETHYL UREA, COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT JUICE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PEG-10 DIMETHICONE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Vegán
Kozmetikum sorozat Kókuszos

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Tömeg

Tömeg 100 g (0,1 kg)
Kód:  KSTE2860
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566477161

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20