Oldal frissítése

REVOLUTION Loose Baking Powder Banana Light 32 g

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION Loose Baking Powder Banana Light 32 g

Próbáld ki a kontúrozást! A REVOLUTION Loose Baking Powder különleges  Banana Light árnyalatú púdere alkalmas a világosabb arcbőrre. A púder gondoskodik az alapozó hosszan tartó hatásáról akár több órán keresztül. Mattítja a bőrt, fixálja a sminket és kiemeli a kontúrokat. Készíts kifogástalan megjelenésű sminket és használd a REVOLUTION kontúrozó púderét. Az optimális eredmények érdekében használd a Revolution Bake and Finish sminkecsettel, amelyet kimondottan a kontúrozáshoz fejlesztettek ki.

A REVOLUTION Loose Baking Powder púder főbb jellemzői

  • REVOLUTION púder a smink tartósságának meghosszabbításához
  • Banana Light árnyalat
  • Remek választás a kontúrozáshoz
  • Púder a smink fixálásához, a matt hatásért és a kontúrozás fokozásához
  • Egyszerűen felviheted a bőre ecsettel
  • A világosabb arcbőrre alkalmas árnyalat

Használat:
Használd vastagabb rétegben a T-vonalban, a szem alatti részen és az arc kontúrjain. Hagyd felkenve 5 percig, majd egy nagy ecset segítségével dolgozd el a púdert az arcodon.

Összetétel:
TALC, MICA, SILICA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, [+/-MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR IRON OXIDE (CI 77491, CI 77492, CI 77499)


Kód:  DEKO3259
Termékszám:  5057566072038

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20