Oldal frissítése

REVOLUTION Lip Care Trio

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION Lip Care Trio

A REVOLUTION terméktriójával ajkaid maximálisan ellenállhatatlanok lesznek. Ez a készlet egy gyengéd bőrradírt, egy ajakbalzsamot és egy gyönyörű szájfényt tartalmaz. A peeling finoman hámlasztja az ajkakat és eltávolítja a csúnya bőrpikkelyeket, míg a balzsam ellátja az ajkakat a szükséges tápanyagokkal, puhává és simává varázsolva őket. A szájfény ezt követő felvitele biztosítja, hogy ajkaid teltek és káprázatosan csillogóak legyenek. A REVOLUTION ajakápoló szett gyönyörű ajándékként is szolgál, amely minden nőnek örömet okoz. 

A REVOLUTION Lip Care Trio kozmetikai szett legfontosabb jellemzői

  • REVOLUTION ajakápoló trió az ellenállhatatlan ajkakért
  • Ajakradírt, balzsamot és szájfényt tartalmaz
  • A radír az ajkak érzékeny bőrfelszínének gyengéd hámlasztására és a bőrpikkelyek eltávolítására szolgál.
  • A REVOLUTION balzsam a tápanyagokat és a szükséges hidratálást biztosítja
  • Szájfény a káprázatos ragyogásért
  • A készlet gyönyörű ajándékként is szolgál

A balzsam összetétele:
Petrolatum, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX,CIRE MICROCRYSTALLINE), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minerale), Candelilla Cera (Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Cire de Candelilla), Synthetic Wax (Cire Synthetique), Sorbitan Isostearate, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Isopropyl Myristate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Aroma (Flavor), Coumarin, Benzyl Benzoate, CI 15850 (Red 6).

A peeling összetétele:
Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minerale), Polybutene, Sucrose, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Propylparaben, BHT, Aroma (Flavor), Coumarin, Benzyl Benzoate.

A szájfény összetétele:
Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minerale), Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Isopropyl Myristate, Petrolatum, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, CI 15850 (Red 6), CI 15850 (Red 7).


Paraméterek

Kód:  KSDS1396
Termékszám:  5057566531047

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05