Oldal frissítése

REVOLUTION HAIRCARE Bond Plex Restore Kit

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION HAIRCARE Bond Plex Restore Kit

Szerezz örömet saját magadnak vagy szeretteidnek a REVOLUTION HAIRCARE Bond Plex Restore Kit kozmetikai ajándékcsomaggal. A készlet tartalma: hajkondicionáló balzsam, sampon, kondicionáló és hajformázó krém. Ezek a Plex termékcsalád ápoló termékei, amelyek segítenek helyreállítani, erősíteni és táplálni minden hajtípust. A kozmetikumok helyreállítják, erősítik és táplálják a hajszálakat. A REVOLUTION HAIRCARE Bond Plex Restore Kit készlet fokozza a haj fényét, segít csökkenteni a gubancolódást és megőrzi a frizura puhaságát. A készlet ajándéknak is kiváló. 

A REVOLUTION HAIRCARE Bond Plex Restore Kit kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői

  • A készlet kondicionáló balzsamot, sampont, kondicionálót és hajformázó krémet tartalmaz
  • A balzsam alkalmas a mosás előtti tápláló kezelésre
  • A sampon táplálja és regenerálja a hajat
  • A kondicionáló gyönyörűen fényessé varázsolja a hajszálakat
  • A hajformázó krém védi a hajat a hőkezelés káros hatásaitól
  • A készlet ajándéknak is kiváló

REVOLUTION HAIRCARE Hair Plex No.3 Bond Hair Perfector, 100 ml

Fontos számodra, hogy a hajad egészséges megjelenésű legyen? Akkor értékelni fogod a REVOLUTION balzsamot, amely minden hajtípusra alkalmas. Tápláló kezelésként alkalmazandó hajmosás előtt. A balzsam összetétele biztosítja a szükséges táplálást, védi és regenerálja a hajszálakat. Ha teljesen hidratált hajra vágysz, akkor nem fogod megbánni ezt a választást. Káprázatos fényességgel ajándékozza meg a frizurát. A Hair Plex No.3 kondicionáló tökéletesen simává varázsolja a hajat. 

REVOLUTION HAIRCARE Hair Plex No.4 Bond Maintenance Shampoo, 100 ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig tiszta és egészséges lenne? Akkor biztosan a REVOLUTION sampont fogod választani. A REVOLUTION HAIRCARE Hair Plex No.4 Bond Maintenance Shampoo sampon ideális minden hajtípusra, sérült és száraz hajra. Ez a fajta sampon férfiaknak és nőknek egyaránt megfelelő. Ha hidratálásért kiáltanak hajszálaid, akkor ezzel a samponnal nem tévedhetsz. Te is megérdemled a tökéletesen sima hajat. Formulájával táplálja és regenerálja a hajszálakat. Ez a szulfátmentes, természetes olajokat és vitaminokat tartalmazó sampon a legjobb választás a hajad számára. 

REVOLUTION HAIRCARE Hair Plex No.5 Bond Maintenance Conditioner, 100 ml

Szeretnéd, ha hajad egészségesnek és hibátlannak tűnne? Akkor szeretni fogod a REVOLUTION hajkondicionálót. Ez a termék minden hajtípusra alkalmazható. A kondicionáló összetétele biztosítja a haj számára szükséges táplálást és regenerációt. Ha az álmod a tökéletesen hidratált haj, akkor ez a termék a megfelelő választás a számodra. Alkalmazásával a hajad tökéletesen ragyogni fog. A kondicionáló a frizura tökéletesen sima megjelenéséről is gondoskodik. 

REVOLUTION HAIRCARE Hair Plex No.6 Bond Smoother, 100 ml

Fontos, hogy a hajad egészséges legyen? Akkor értékelni fogja a REVOLUTION balzsamot, amely minden hajtípusra használható. A hajmosás utáni utolsó ápolásként alkalmazandó. A termék összetétele biztosítja a haj számára a szükséges táplálást, védelmet és regenerációt. Megóvja a hajat a hőkezelés és a fésülés okozta bántalmaktól. Ha teljesen hidratált hajra vágysz, nem fogod megbánni ezt a választást. Káprázatosan fényessé varázsolja a hajat. A Hair Plex No.6 kondicionáló biztosítja a frizura tökéletesen selymes megjelenését. 


Összetétel

Care Balm:
AQUA (VÍZ, EAU), CETEARYL ALCOHOL, GLICERIN-SZTEARÁT SE, QUATERNIUM-91, PANTHENOL, SZTEARAMIDOPROPIL-DIMETILAMIN, CETRIMONIUM-METOSZULFÁT, AMODIMETIKON, POLIKVATERNIUM-4, DIMETHICONE, PCA DIMETIKON, CETRIMONIUM-KLORID, CITRIC ACID, LAURDIMONIUM HIDROXIPROPIL HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM BENZOATE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, PHYTANTRIOL, BUTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 20, TRIDECETH-12, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL.

Shampoo:
AQUA (VÍZ, EAU), COCAMIDOPROPYL BETAINE, NÁTRIUM-LAUROIL-METIL-IZETIONÁT, NÁTRIUM-METIL-OLEOIL-TAURÁT, KÓKUSZ-GLÜKOZID, LAURIL-GLÜKOZID, PEG-12 DIMETIKON, SODIUM BENZOATE, AMODIMETIKON, PEG-18 GLICERIL-OLEÁT/KOKOÁT, SODIUM CHLORIDE, GLIKOL-DISZTEARÁT, PARFUM (FRAGRANCE), GLICERIN, PANTHENOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, LAURDIMONIUM HIDROXIPROPIL HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, TRIDECETH-12, CETRIMONIUM-KLORID, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL.

Kondicionáló:
AQUA (VÍZ, EAU), GLICERIN-SZTEARÁT SE, BEHENTRIMÓNIUM-METOSZULFÁT, CETYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM-KLORID, SZILIKON QUATERNIUM-22, BUTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, AMODIMETIKON, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), POLIKVATERNIUM-4, LAURDIMONIUM HIDROXIPROPIL HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, PHYTANTRIOL, DISODIUM EDTA, GLIKOLSAV, TRIDECETH-12, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL.

Balm:
AQUA (VÍZ, EAU), CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMÓNIUM-METOSZULFÁT, CETYL ALCOHOL, PANTHENOL, DIMETHICONE, PCA DIMETIKON, CETRIMONIUM-KLORID, BUTYLENE GLYCOL, LAURDIMONIUM HIDROXIPROPIL HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, HELIANTHUS ANNUUS (NAPRAFORGÓ) MAGKIVONAT, PHYTANTRIOL, POLYSORBATE 20, DISODIUM EDTA, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZIL-SZALICILÁT, LIMONÉN.

Paraméterek

Típus

Típus Női

Használat

Használat Nőknek
Kód:  VBAL8248
Termékszám:  5057566529686

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10