Oldal frissítése

REVOLUTION Glaze Lip Oil Lust Clear

3,0 1 értékelés
Leárazás -25 %
1 720 Ft 2 290 Ft

REVOLUTION Glaze Lip Oil Lust Clear

Nem csak a téli időszakban fontos az ajkak ápolása. Gondoskodj védelmükről a(z) REVOLUTION márkájú ajakbalzsammal. Hatékonyan hidratálja és óvja ajkaidat a kiszáradástól. Ez a regeneráló képességekkel bíró ajakápoló megnyugtatja a száraz, berepedezett ajkakat és visszaállítja azok eredeti puhaságát. A(z) REVOLUTION Glaze Lip Oil Lust Clear jojobaolaj összetevőben gazdag. Segítségével üde és ragyogó megjelenésben lehet részed.

A(z) REVOLUTION Glaze Lip Oil Lust Clear ajakbalzsam főbb jellemzői

  • Megad ajkaidnak mindent, amire csak szükségük van
  • Megakadályozza, hogy az ajkak kiszáradjanak vagy berepedezzenek
  • Regenerálja a száraz, érzékeny ajkakat
  • Aktív összetevő: jojobaolaj
  • A(z) REVOLUTION márkájú ajakbalzsam cseresznye ízesítésű

Összetétel

ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, TRIDECYL TRIMELLITATE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, PRUNUS AVIUM (SWEET CHERRY) SEED OIL, RUBUS IDAEUS (RASPBERRY) SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TRIHYDROXYSTEARIN, SODIUM HYALURONATE, GLUCOMANNAN, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, AROMA (FLAVOR), LIMONENE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Hatás

Hatás Hidratáló, Regeneráló

Íz és illat

Íz Cseresznye
Kód:  DEKO6719
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566674911

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15