Oldal frissítése

REVOLUTION Crystal Aura Lip Oil Rose Quartz

4,3 4 értékelés
2 190 Ft

REVOLUTION Crystal Aura Lip Oil Rose Quartz

Az ajkak ápolása nem csak télen különösen fontos. Gondoskodj a megfelelő védelemről a(z) REVOLUTION márkájú ajakbalzsammal. Rendkívül jól hidratál és óvja ajkaidat a kiszáradástól. Ez a regeneráló képességekkel bíró ajakápoló megnyugtatja a száraz, sérült ajkakat és visszaállítja azok eredeti puhaságát. A benne található tápanyagoknak hála tökéletes hidratáltságot nyújt. A(z) REVOLUTION Crystal Aura Lip Oil Rose Quartz e-vitamin összetevőben gazdag. Ha inkább a vegán kozmetikumokat részesíted előnyben, akkor ez az ajakbalzsam egész biztosan tetszeni fog. Segítségével friss és ragyogó megjelenést érhetsz el.

A(z) REVOLUTION Crystal Aura Lip Oil Rose Quartz ajakbalzsam főbb jellemzői

  • Megad ajkaidnak mindent, amire szükségük van
  • Megakadályozza, hogy az ajkak kiszáradjanak vagy berepedezzenek
  • Regenerálja a kicserepesedett, érzékeny ajkakat
  • Nagyszerűen táplálja az ajkakat
  • Aktív összetevő: e-vitamin
  • Ez egy vegán termék

Összetétel

POLYISOBUTENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, AROMA (FLAVOR), PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, SODIUM HYALURONATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Vegán kozmetikum

Hatás

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Tápláló
Kód:  DEKO6720
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566703987

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20