Oldal frissítése

REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint Brown

4,5 2 értékelés
Leárazás -25 %
2 470 Ft 3 290 Ft

REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint Brown

A szemöldök teljesen megváltoztathatja a megjelenésedet. A tökéletesen ápolt szemöldök jobban kiemeli a sminket, megváltoztathatja az arckifejezést és pozitívan befolyásolhatja az arc formáját. A REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint szemöldök ceruzával tökéletesen ápolt és hangsúlyos szemöldököt érhetsz el.  Az applikátorral vidd fel a színt, amely a szemöldök alatti bőrt is beszínezi, az ecsettel pedig formázd a szemöldököt és töltsd ki a réseket.  A REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint Black szemoldökceruza Brown, azazbarna árnyalatban ideális a szőkék számára ésvegán kozmetikumnak minősül. Készíts tökéletes és kifejező szemöldököt, olyat, amilyen a szalonokban készül, mindössze másodpercek alatt.  

A REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint Black szemöldökceruza főbb jellemzői

  • REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint a tökéletesen ápolt szemöldökért
  • A barna árnyalat ideálisa szőkék számára
  • Applikátor a termék felviteléhez
  • Kefe a szemöldök fésülésére és formázására
  • REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint a hangsúlyos, de természetes szemöldökért
  • A REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint 100%-ban vegán kozmetikum


Összetétel

AQUA (WATER, EAU), ISODODECANE, DIMETHICONE, C13-15 ALKANE, SILICA, ETHYLHEXYL STEARATE, GLICERIN, CETIL PEG/PPG-10/1 DIMETIKON, SORBITAN SESQUIOLEATE, IZOBUTIL-METAKRILÁT/BISZ-HIDROXIPROPIL-DIMETIKON-AKRILÁT KOPOLIMER, KVATERNIUM-90 BENTONIT, HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, MICA, TRIETHYL CITRATE, POLYESTER-1, SILICA DIMETHYL SILYLATE, KAPRILIL-GLIKOL, TOCOPHERYL ACETATE, METHIKON, POLIHIDROXISZTEARINSAV, LECITHIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ISOPROPYL MYRISTATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, IZOSZTEARINSAV, POLIGLICERIL-3-POLIRICINOLEÁT, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77492 (VASOXIDOK), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES).

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Kefés

Rendeltetés

Rendeltetés Szőkéknek
Kód:  DEKO6647
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566675284
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05