Oldal frissítése

REVOLUTION Bright Base 27 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION Bright Base 27 ml

A tökéletes smink elkészítéséhez tökéletesen fel kell készíteni a bőrt, amelyre a smink kerül majd. Ebben segít az alapozó. A REVOLUTION sugárzóvá és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A szérum narancsvirág- és C-vitamin-kivonatokat tartalmaz. A REVOLUTION Bright alapozó tökéletesen felkészíti a bőrt a smink és a púder felvitelére, és meghosszabbítja azok élettartamát.

A REVOLUTION Bright Base 27 ml-es alapozó legfontosabb jellemzői

  • REVOLUTION alapozó a tökéletes sminkért
  • Sugárzóvá és ragyogóvá varázsolja a bőrt
  • C-vitamint és narancskivonatot tartalmaz
  • A REVOLUTION Bright alapozó meghosszabbítja a smink élettartamát
  • Kényelmes viselet

Használat:
Sminkelés előtt a pumpa segítségével vidd fel a megfelelő mennyiségű alapozót az arcodra, és kend szét az ujjaiddal vagy ecsettel.

Összetétel:
Aqua (Water, Eau), Ethylhexyl Palmitate, Tridecyl Trimellitate, Sorbitan Stearate, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Diisostearyl Malate, Phenoxyethanol, Ascorbyl Palmitate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sodium Polyacrylate, Sucrose Cocoate, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / Vp Copolymer, Caprylyl Glycol, Maltodextrin, Sucrose Dilaurate, Sodium Cocoyl Glutamate, Pisum Sativum (Pea) Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Extract, Paeonia Officinalis Flower Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) FlowerExtract, Sambucus Nigra Flower Extract, Tocopherol, Rosa Damascena Flower Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Limonene.


Paraméterek

Csomagolás

Csomagolás típusa Pumpás
Űrtartalom 27 ml

Típus

Típus Alap bázis

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Luxus kozmetikum
Bőrtípus Kevert, Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó
Hatás Élénkítő

Használat

Használat Alapozó alá
Kód:  DEKO4880
Termékszám:  5057566430869

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05