Oldal frissítése

REVOLUTION 5D Lash Pow

3 990 Ft

REVOLUTION 5D Lash Pow

Ha szereted a feltűnő szempillákat és kiegészítenéd egy kis extrával a megjelenésed, akkor a lenyűgöző REVOLUTION szempillaspirált javasoljuk számodra. Az egyedülálló összetétel sűríti a szempillákat, dúsítja őket és lélegzetelállító volument kölcsönöz nekik. A formatervezett, vastag alakú kefe kulcsfontosságú a szempillaspirál pontos festék-felvitelének szempontjából. A mély, fekete színű REVOLUTION szempillaspirál klasszikus viselet, amelyet választhatsz alkalmi sminkhez vagy bármilyen ünnepi alkalomra. A tartós REVOLUTION szempillaspirál űrtartalma 12,2 ml.

Szempillaspirál REVOLUTION 5D Lash Pow ...
Szempillaspirál REVOLUTION 5D Lash Pow ...

Eme REVOLUTION 5D Lash Pow alapvető tulajdonságai

  • A divatos REVOLUTION szempillaspirál nagyszerű eszköz a szempillák kiemeléséhez
  • Az egyedi szálak segítségével szempilláid elérik a maximális hosszúságot
  • Minden szempillát befed és azonnali volument ad
  • A kefe vastag alakú
  • Színe: fekete
  • A gazdaságos REVOLUTION szempillaspirál űrtartalma 12,2 ml
  • Dekor kozmetikum

Összetétel

Aqua (Water, Eau), Glicerin-sztearát SE, Alkohol Denat, Hidrogénezett olívaolaj-sztearil-észterek, Copernicia Cerifera (Carnauba) viasz, Szintetikus méhviasz, VP/Eikozén kopolimer, Acacia Senegal gumi, Palmitic Acid, Hydrated Silica, Sztearinsav, Polybutene, Silica, Sztirol / akrilát kopolimer, Aminometil-propándiol, Tri (poligliceril-3/Lauril) hidrogénezett trilinoleát, Phenoxyethanol, Panthenol, Glicerin, VP/VA kopolimer, Polivinil-alkohol, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Xantán gumi, Polyquaternium-10, Nátrium-dehidroacetát, CI 77499 (vasoxidok).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum

Kefe

Alak Vastag

Űrtartalom

Űrtartalom 12,2 ml

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő, Dúsító

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO6175
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566544566

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05