Oldal frissítése

REVOLUTION 5D Lash Mascara 14 ml

3,5 2 értékelés
4 590 Ft

REVOLUTION 5D Lash Mascara 14 ml

Unod már a hosszas munkát a szempillaspirállal, hogy legalább a kívánt hatás felét elérd? A REVOLUTION 5D Lash segítségével ellenállhatatlan tekintetet és felülmúlhatatlanul gazdag és hosszú szempillákat varázsolhatsz egy mozdulattal! A szempillaspirálolasz gyártással és fejlesztéssel büszkélkedhet, amely hihetetlen módon két évig tartott. Már ez is arról árulkodik, hogy olyan szempillaspirálról van szó, amely akár a jóval drágább szempillaspirálokat is zsebre vághatja. Az ergonomikus kefének köszönhetően könnyen felvihető, az egyedi textúrája megemeli, elválasztja és hihetetlenül meghosszabbítja a szempillákat. A hialuronsav-tartalmának köszönhetően gondoskodik is a szempilláidról. A REVOLUTION 5D Lash szempillaspirál segítségével nagyon egyszerűen és gyorsan elbűvölő pillantást érsz el.

A REVOLUTION 5D Lash Mascara 14 ml legfontosabb jellemzői

  • REVOLUTION 5D Lash szempillaspirál az elbűvölő tekintetért
  • Verhetetlen dús és hosszú szempillák
  • A szempillaspirál olasz gyártással és fejlesztéssel büszkélkedhet, amely hihetetlen két évig tartott
  • Ergonomikus kefe
  • Különleges textúrájú 5D Lash szempillaspirál
  • A hialuronsav-tartalmának köszönhetően gondoskodik is a szempillákról

Összetétel:
Aqua (Water, Eau), Synthetic Beeswax, Palmitic Acid, Acrylates / Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Glyceryl Stearate, Polybutene, Stearic Acid, C26-28 Alkyl Dimethicone, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Glycerin, Tribehenin, Aminomethyl Propanediol, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Laureth-21, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate, Ci 77499 (Iron Oxides).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum

Kefe

Alak Keskeny
Anyag Műanyag
Tulajdonságok Flexibilis

Űrtartalom

Űrtartalom 14 ml

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő
Kód:  DEKO4695
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566296496

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20