Oldal frissítése

REVLON Pro You White Hair Shampoo 350 ml

3,0 1 értékelés

REVLON Pro You White Hair Shampoo 350 ml


A REVLON Pro You White Hair Shampoo tökéletesen tisztítja és ragyogóvá varázsolja a világos és ősz hajat. A sampon gyengéd összetételének köszönhetően gyakori használatra alkalmas. Csökkenti a világos haj sárga árnyalatait, és lágy ezüstös fényt ad az ősz haj számára. A gyengéd formula megbízható védelmet és gyengéd ápolást nyújt.

A semleges pigmentek, amelyeket a sampon tartalmaz, életrekeltik és ragyogóvá teszik a haj fényét. Ez az egyedülálló sampon tökéletesen tiszta, puha és természetesen fényes hajat hoz létre. Kényeztesd hajad kiváló termékekkel, hogy egészséges és szép legyen!
Aktív hatóanyagok:
A sampon semlegesítő pigmenteket tartalmaz, amelyek csökkentik a sárga árnyalatot, és lágy ezüstös fényt adnak a hajnak.
Hajtípus:
Minden hajtípushoz, különösen világos és ősz hajra ajánlott.
Használat:
Vidd fel a nedves hajra, és finoman masszírozd be. Alaposan öblítsd le!
Térfogat:
350 ml


 
 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sampon típusa

Sampon típusa Ezüst

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 350 ml
Kód:  KSVL2059
Termékszám:  8432225077079

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15