Oldal frissítése

REVLON Pro You Repair Shampoo 1000 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVLON Pro You Repair Shampoo 1000 ml


A REVLON Pro You Repair Shampoo sampon egy különleges kozmetikai termék, amelynek elsődleges célja a sérült haj tisztítása, helyreállítása, hidratálása és megerősítése. A szója kivonattal és búza proteinnel gazdagított speciális összetétel helyreállítja és erősíti a hajat. A magas koncentrációjú szója kivonatnak és búza fehérjének köszönhetően a kutikulát erősíti és regenerálja. Használd hajmosáshoz ezt az egyedülálló sampont és a hajad egészségtől ragyogó lesz!
A gazdag hatóanyagok körülveszik a haszálakat, gyengéden tisztítják és ápolják őket. A sampon minden hajtípusra alkalmas, de különösen a sérült hajra ideális. A természetes anyagokkal teli sampon erőt, vitalitást, szépséget és a természetes fényt kölcsönöz a hajnak. Most ez a népszerű sampon praktikus maxi csomagban érkezik hozzád! Kényeztesd hajad luxus samponnal, hogy egészséges, szép és tökéletes minőségű legyen!
Aktív hatóanyagok:
Szója kivonat és a búza fehérjék, amelyek helyreállítják és erősítik a hajat.
Hajtípus:
Minden hajtípusra alkalmas, különösen a sérült hajra ideális.
Alkalmazása:
Alkalmazd nedves hajra, és finoman habosítsd fel. Alaposan öblítsd le!
Kiszerelés:
1000 ml


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Simító

Haj típusa

Haj típusa Száraz
Kód:  KSVL2066
Termékszám:  8432225077055

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15