Oldal frissítése

REVLON Pro You Hajpakolás 500 ml

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVLON Pro You Hajpakolás 500 ml

A REVLON Pro You egy olyan speciális kozmetikai termék, melynek fő célja a sérült haj revitalizálása, hidratálása és erősítése. A maszk különleges összetevői közé tartoznak a szója-, és búzaproteinek kivonatai, melyek táplálják és erősítik a hajszálakat. Ezen felül pedig rekonstruálják a külső és belső hajszerkezetet, helyreállítva a haj szerkezetét összetartó lipideket. A szójabab és búzafehérje-kivonatok magas koncentrációjának köszönhetően a hajszálak külső rétege megújul és megerősödik. Használja ezt az egyedülálló pakolást, hogy haja újra egészséges és ragyogó legyen!
A hatékony összetevők gazdagsága körülölelik haját és gondossággal kezelik a hajszálakat. A pakolás mindenféle hajtípus ápolására kiválóan alkalmas, még a rendkívül sérült hajra is. A természetes összetételnek köszönhetően haja visszakaphatja erejét, vitalitását, szépségét és természetes ragyogását. Olyan kondicionálókat tartalmaz, melyek lágyítják, erősítik és visszaadják a hajszálak rugalmasságát és fényét. Ezzel a kitűnő minőségű pakolással haja egészséges és gyönyörű lesz!
Hatóanyagok:
A szója és a búzafehérje kivonata megfiatalítja és erősíti a hajat.
Haj típus:
Minden hajtípusra, különösen sérült hajra.
Alkalmazás:
Vigye fel a megmosott hajra, majd óvatosan masszírozza be. Hagyja 2-3 percig hatni. Alaposan öblítse le!
Kiszerelés:
500 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL2067
Termékszám:  8432225014210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15