Oldal frissítése

REVLON Orofluido Hair Spray 500 ml

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 2 890 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 2 730 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 2 570 Ft/db

REVLON Orofluido Hair Spray 500 ml

A REVLON Orofluido egy luxus hajlakk, amely alkalmas bármilyen hajtípushoz. Tökéletesen alkalmas a frizura befejezéséhez, stabilan tartja. A használat során a hajlakk tökéletesen rátapad a hajszálakra. Ez a ragyogó hajlakk hosszú távú rögzítést biztosít, amely hajából művészi alkotást csinál.
A hajlakk fényt és lágy, diszkrét illatot kölcsönöz hajának, amely a használata után hosszú időn keresztül végigkíséri. Gyorsan szárad és nem hagy vastag réteget a hajon. A hajlakk argánolajat és lenmagolajat tartalmaz. A természetes olajok táplálóak és szép fényűvé varázsolják haját. A használat eredménye egy tökéletes frizura és tökéletesen ápolt, fényes haj. Kényeztesse haját a luxus hajlakkal, amely segítségével megőrizheti a tökéletes frizurát!
Hatóanyagai:
Az argánolaj és lenmagolaj tápláló és fényessé teszi a hajat.
Hajtípus:
Minden hajtípusra.
A rögzítés típusa:
Erős tartás.
Használat:
Használja a sprayt 20-30 cm távolságból.
Térfogat:
500 ml

Összetétel:
Alcohol Denat, DimethyliEther, Acrylates/t-Butylacrylamide Copolymer,iAminomethy Propanol, Panthenol,iPEG-12 Dimethicone, ArganialSpinosa Kernel (Argan)lOil, Cyperus EsculentusiRoot Oil, LinumiUsitatissimum (Linseed) SeedlOil, Parfume, Hydroxyisohexyll3- Cyclohexene Carboxaldehyde.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen
Kód:  KSVL2046
Termékszám:  8432225090160

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20