Oldal frissítése

REVLON PROFESSIONAL Orofluido Elixir 100 ml

4,6 31 értékelés
Szuper ár
4 990 Ft

REVLON PROFESSIONAL Orofluido Elixir 100 ml

 

A REVLON Orofluido Elixir hajolaj egy speciális kozmetikai termék, amelynek kisimítja, védi és hidratálja a hajat. Az olaj minden hajtípushoz alkalmas. A hajolaj három különleges, természetes olaj harmóniáján alapul, amely regenerálja, és erősíti a hajat, emellett vakító fényt és csodálatos könnyedséget biztosít. Az argán olajat gyakran a sivatag folyékony aranyának is hívják. A földi mandula olaj egy cseppnyi selymességet biztosít. A lenolaj biztosítja a ragyogó fényt és a csodálatos könnyedséget. Ez a haj gyógyszere, amely alaposan helyreállítja a hajat, kiváló gondoskodást és megbízható védelmet nyújt.


A hajolaj kationos anyagokat tartalmaz, amelyeknek kisimítják a hajat és csökkentik az elektrosztatikus hatást. A természetes összetevők gazdagsága körülöleli a hajat és visszaadja a természetes szépségét. A  borostyán, és a vanília lenyűgöző illata a keleti illatok izgalmas világába kalauzol, ezzel különlegesen pihentető élményt nyújt. A hajolaj segít a szárítási idő csökkentésében és a fésülködés könnyítésében is. Könnyedséget és selymes érzést biztosít, könnyen fésülhetővé teszi a hajat. Száraz hajon alkalmazva azonnali, különleges ragyogást biztosít. Segít a száraz haj kezelésében, könnyebbé teszi a fésülködést. Kényeztesd a hajad ezzel a termékkel az egészséges és gyönyörű eredményért! 
Hatóanyagai:

  • Argán olaj, amely táplálja a hajat, emellett könnyedséget és fényt biztosít
  • Ciprus olaj, amely puhaságot biztosít és véd a szabad gyökök ellen
  • Lenolaj, amely azonnali fényt és simaságot biztosít


Hajtípus:
Minden hajtípusra
Alkalmazás:
Dörzsölj be pár csepp olajat a törölközőszáraz hajba. Az olaj mennyiségét a hajtípustól, haj hosszúságától és dússágától függően válaszd meg. Az olaj száraz hajon is használható az azonnali és gyors fényért. A selymes, könnyen felszívódó textúrának köszönhetően nem terheli a hajat és gyorsan felszívódik. Az olaj használata után öblítsd le a hajad.
Térfogat:
100 ml-es

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Tápláló hatás

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Finom szálú

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Olaj

Típus

Típus Olaj

Hatás

Hatás Tápláló hatás
Kód:  KSVL2037
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8432225127859

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10