Oldal frissítése

REVLON For You Treatment 500ml

4,0 3 értékelés

REVLON For You Treatment 500ml

A REVLON Pro You Color Treatment egy különleges kozmetikai termék, mely a festett hajat regenerálja, hidratálja, védi és javítja. A festett hajat alaposan regenerálja és stabilizálja a színeket a hajban lévő pigmentek rögzítésével. Így haja visszanyeri ragyogását és simaságát, színe pedig hosszú ideig természetes és fényes marad. Kényeztesse haját ezzel az egyedülálló maszkkal, és hajának színe hosszú ideig ragyogni fog!

A hatékony összetevők ápolják haját, és óvatosan kezelik a hajszálakat. A maszk minden hajtípusra alkalmas, különösen festett hajra. A természetes összetételű maszk biztosítja a haj erejét, vitalitását, szépségét és természetes ragyogását. Lássa el haját ezzel a maszkkal annak érdekében, hogy egészséges, gyönyörű és tökéletes színű legyen!

Hajtípus:

Minden haj típusra alkalmazható, különösen festett hajra.

Használata:

Törölje meg haját egy törölközővel, majd masszírozza a hajába, hagyja dolgozni 3-5 percig, majd alaposan öblítse le.

Kiszerelés:

500 ml

 

 

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL2070
Termékszám:  8432225014241

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20