Oldal frissítése

REVLON For You Hajhullás elleni - 12 x 6 ml

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVLON For You Hajhullás elleni - 12 x 6 ml

 

A REVLON Pro You hajhullás elleni hajápoló egy speciális kozmetikai termék, amely célja a korai hajhullás megelőzése és annak kezelése. A hajápoló alkalmas mind a férfiak és a nők számára, ezen felül felhasználható önmagában vagy a termékcsalád többi termékének kombinációjával együtt is. A terméket egyszerű használni, emellett a formulája nem nehezíti el a hajat így nagyon népszerű a korai hajhullás elleni küzdelemben.

Ez a multi-aktív kezelés serkenti a haj gyökerének vérkeringését és erősíti a hajhagymákat és a hajszálakat, amely megakadályozza a korai hajhullást. A hajápoló hármas hatása fellép a hajhullás ellen - regenerálja, erősíti és kiegyensúlyozza a fejbőrt és a hajat. A rendszeres használata akár 22%-al növelheti a haj sűrűségét és kettős védelmet biztosít a hajhullás ellen. Kényeztesse haját a minőségi termék luxus ellátásával, hogy egészséges és dús haja legyen!
Hatóanyagai:A FOR YOU sorozat fontos, magas koncentrátumú növényi kivonatokat tartalmaz, amely a termék minimális használata esetén is aktiválódik. Ezek közé tartozik a szójabab, búza, zsálya, rozmaring, ginkgo biloba vagy komló kivonata.


Hajtípus:
Minden hajtípusra, különösen a hajhullás esetén.
Alkalmazás:
Használja az ampullát a samponnal megmosott hajra, masszírozza be a fejbőrbe és a hajba. Nem szükséges kiöblíteni!
Tipp:
A maximális hatékonyság érdekében használja együtt más termékekkel a termékcsaládból a hajhullás kezelésére.
Kiszerelés:
12 x 6 ml

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 72 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Regeneráló hatás
Kód:  KSVL2058
Termékszám:  8432225014357

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20