Oldal frissítése

REVITALASH Thickening Shampoo, 250ml

11 190 Ft

REVITALASH Thickening Shampoo, 250ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig szép és egészséges lenne? Akkor a(z) Revitalash 250 ml kapacitással bíró samponja biztosan lenyűgöz. Kifejezetten azoknak a szőkéknek ajánlott, akik imádják a hűvös szőke színt. Ez a sampon nem helyettesíti a rendszeres és alapos hajmosást, ugyanakkor a szín világosítására ideális. A(z) REVITALASH Thickening Shampoo, 250ml minden hajtípusra, sérült és gyenge és ritkuló hajra kiváló választás. Női és férfi hajra tökéletes. Amennyiben szeretsz folyékony (klasszikus) állagú samponokat használni, ez a típus biztosan tetszeni fog. Megoldást jelent hajhullás esetén. Látványosan dús hatást kölcsönöz a hajnak. Összetételének köszönhetően hatékony regeneráló szer. Ez a(z) parabénmentes, szulfátmentes és vitaminos sampon különleges gondoskodást nyújt a hajadnak.

A(z) REVITALASH Thickening Shampoo, 250ml sampon legfontosabb tulajdonságai

  • Használatával a hajad ápolt és egészséges lesz
  • Semlegesíti a sárgás tónusokat
  • A(z) Revitalash sampon maximális űrtartalma 250 ml
  • Minden hajtípusra remek választás
  • Nőknek és férfiaknak is tökéletes
  • Óriási segítség a hajhullás megelőzésére
  • Dús hatást eredményez
  • Hidratálja és táplálja a hajat
  • A(z) REVITALASH Thickening Shampoo, 250ml sampon típusa: folyékony (klasszikus)
  • Összetétel: parabénmentes, szulfátmentes és vitaminos

Összetétel

Aqua/Water/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, PPG-2 hidroxietil-koko-/izosztearamid, Kókuszamidopropil-amin-oxid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Phenoxyethanol, PEG-60 mandula gliceridek, Parfum, Polikvaternium-39, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Panthenol, Menthol, Propanediol, Etil-mentán-karboxamid, Panthenyl Hydroxypropyl Steardimonium Chloride, Chlorphenesin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Guar hidroxipropiltrimónium, Klorid, Caprylyl Glycol, Nátrium-lauril-szulfoacetát, Glicerin, Salix Alba kéreg kivonat, Butylene Glycol, Karbamid, Dinátrium-foszfát, Citric Acid, Biotin, Eriobotrya Japonica kivonat, Limonene, Linalool, Geraniol

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szulfátmentes, Vitaminos

Hatás

Hatás Hajhullás, Dúsító hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Sérült, Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL7973
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  818426020997

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05