Oldal frissítése

REVITALASH Advanced Eyelash conditioner 2,0 ml

5 1 értékelés
27 190 Ft

REVITALASH Advanced Eyelash conditioner 2,0 ml

Ez a kozmetikai termék a szempillaápolás területén a legjobbak közé tartozik. A REVITALASH Advanced Eyelash conditioner szempilla-kondicionáló védi a pillákat, mélyen erősíti és hidratálja a szálakat. Az eredeti, orvosok által kifejlesztett szérum szabadalmaztatott összetevők kombinációját tartalmazza peptidekkel, lipidekkel, biotinnal éspanthenolban gazdag zöldtea-kivonattal. Ezért a termék táplálja és erősíti a szempillákat, miközben védi őket a környezet, az időjárási körülmények és a helytelen kozmetikumok okozta károsodásoktól. A klinikailag tesztelt REVITALASH Advanced Eyelash conditioner szempilla-kondicionáló hipoallergén, nem irritálja a szemet, nem tartalmaz olajat, parabéneket, ftalátokat,glutént és BHT-t, vegán, cruelty free és könnyen használható. 

A REVITALASH Advanced Eyelash conditioner szempilla-kondicionáló legfontosabb jellemzői

  • A tökéletes kozmetikai termék a szempillák mély ápolásához és táplálásához
  • Az Advanced Eyelash conditioner javítja a szempillák megjelenését, védi őket a töréstől és erősíti őket
  • A szemészorvos által kifejlesztett eredeti szempilla szérum hidratál és elősegíti a növekedést
  • A peptidek, lipidek, biotin és panthenolban gazdag zöld tea kivonata táplálja és erősíti a szempillákat, miközben védi őket a károsodásoktól
  • A REVITALASH Advanced Eyelash conditioner szempilla kondicionáló szabadalmaztatott keveréket tartalmaz tudományosan fejlett technológiával
  • Rendszeres használatával a szempillák láthatóan dúsabbak és egészségesebbek lesznek
  • A különleges RevitaLash Advance Curl Effect-tel a szempilla ápoló tesz a természetesen göndör szempillákért
  • A szérum szempilla hosszabbításhoz is alkalmas
  • A REVITALASH Advanced Eyelash szempilla-kondicionáló gyorsan és egyszerűen használható
  • Egyszerűen csak alkalmazd a szempillák tövérenaponta egyszer, látványos eredmény 3-8 héten belül jelentkezik
  • Hipoallergén, nem irritáló és olajmentes
  • A klinikailag tesztelt termék Vegan friendly és Cruelty free
  • A REVITALASH Advanced Eyelash conditioner szempilla-kondicionáló nem tartalmaz parabéneket, ftalátokat, glutént vagy BHT-t.

Az Advanced Eyelash conditioner gyorsan és könnyen alkalmazható

A szép és hosszú szempillák növesztéséhez egyszerűen és gyorsan, naponta egyszer a szempillák tövére kell felvinni, amíg az eredmények meg nem jelennek, ami 3-8 héten belül várható. A hatás fenntartásához elegendő hetente 2-3 alkalommal alkalmazni. A REVITALASH Advanced Eyelash conditioner szempilla-kondicionáló alkalmazása előtt távolítsd el a sminkmaradványokat, és kerüld az olajalapú sminklemosó termékeket. Ez a csomag 3-4 hónapig tart napi alkalmazás mellett.

Szabadalmaztatott technológia a természetes szempillagöndörítéshez

A RevitaLash Advanced nemcsak erősebb, egészségesebb, hosszabb és dúsabb szempillákat biztosít, hanem egyedülálló technológiájának köszönhetően tökéletesen göndöríti is azokat. A szabadalmaztatott BioPeptin komplex a vitaminok és tápanyagok áttörést jelentő keverékével erősít, hidratál és szépít, de természetes göndörítő hatást eredményez. A szérum szempillahosszabbításhoz is alkalmas.


Összetétel

Aqua, Glicerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Dinátrium-foszfát, Foszforsav, De-klór-dihidroxi-difluor-etil-kloproszténolamid, Butylene Glycol, Calendula Officinalis kivonat, Panax Ginseng kivonat, Serenoa Serrulata kivonat, Camellia Sinensis kivonat, Swertia Japonica kivonat, Triticum Vulgare csírafehérje, Pentylene Glycol, Biotinoil Tripeptid-1, Octapeptid-2.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 2 ml
Kód:  DEKO5585
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  810047210047

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15