Oldal frissítése

RENTEX Plazma öngyújtó 16 cm Fehér

4,5 74 értékelés
4 690 Ft

RENTEX Plazma öngyújtó 16 cm Fehér

A plazma öngyújtó forradalmi újítást jelent a tűzgyújtás terén. Többé nem kell aggódnod amiatt, hogy fúj-e a szél, vagy hogy van-e otthon tartalék öngyújtógáz. A RENTEX plazma öngyújtó használatát ezek a dolgok nem befolyásolják. Meggyújthatod vele a kandallóban a tüzet, és a nehezen hozzáférhető gyertyatartókban lévő gyertyákat is. A RENTEX öngyújtó tiszta energiával működik, így soha nem melegszik fel. A véletlen égési sérülésekkel kapcsolatos problémák megszűnnek. Az öngyújtó könnyen feltölthető USB-kábellel 2-3 óra alatt, és máris használatra kész. Töltésenként 50-60 tűzgyújtást ejthetsz meg vele. Értékelni fogod a biztonsági zárat a véletlen használat elkerülése érdekében. Így nem kell aggódnod, ha gyerekek van a közelben. A RENTEX öngyújtó Li-ion újratölthető akkumulátorral van felszerelve. 

A RENTEX plazma öngyújtó legfontosabb jellemzői

  • A RENTEX plazma öngyújtót kandallók és gyertyák meggyújtására tervezték
  • A tiszta energiával működik
  • Könnyedén feltölthető USB kábellel 2-3 óra alatt
  • 50-60 gyújtásig tart ki egy töltés
  • A RENTEX öngyújtót gyermekbiztonsági zárral látták el

Hogyan működik a RENTEX plazma öngyújtó? 

A RENTEX öngyújtó meggyújtásakor egy fényív jön létre, mely magas hőfokot biztosít, így rendkívül gyorsan meggyújtja a kívánt tárgyat. A tűzgyújtás során hallod az energiaáramlást, így maga a gyújtás is élményt jelent. A RENTEX plazma öngyújtót stílusos díszdobozban szállítjuk. 

Méretek: 
16 × 1,5 cm

Tömeg:
40 g


Paraméterek

Típus

Kiegészítők típusa Öngyújtó
Kód:  SVI1423
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  722777603603

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15