Oldal frissítése

RENOVALITY Celluo olaj 100 ml

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RENOVALITY Celluo olaj 100 ml

Pihenjen egy mozgalmas nap után a Renovality Celluo testolajjal. Magas szőlő-, citrom- és édeskömény olajat tartalmaz, amelyek hasznosak a bőröd számára. Az olajok antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek hidratálják, hidratálják a bőrt, javítják annak megjelenését és felszívóképességét. Az ezzel az olajjal végzett masszázs hatékonyan javítja a vér és a nyirok keringését, ami segít a test további lazításában és regenerálásában. A felújító olaj hidratálja a bőrt és bársonyos érzetet hagy maga után. Celluo olajat is adhat a fürdőhöz egy pihentető fürdéshez.

Miért szereti a Celluo Renovality Oil-t?

  • Magas mennyiségű nyugtató olaj
  • Szőlő, citrom, édeskömény, mandula, jojoba és sárgarépaolaj keveréke
  • A Celluo olaj antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik
  • Hidratálja, hidratálja és javítja a bőr megjelenését
  • A felújító olaj bársonyosan puhává és hidratáltabbá teszi a bőrt
  • A citromolaj illata kellemesen ellazít

Hozzávalók:
runus amygdalus dulcis olaj (mandulaolaj), Vitis vinfera magolaj, Citrus limon héja olaj, Foeniculum vulgare olaj (édeskömény olaj), Simmondsia chinensis magolaj (jojobaolaj), Daucus carota sativa gyümölcsolaj, limonádé, pinén, citrális

Használat:
Melegítsen fel néhány csepp olajat 1:10 arányban hígítva közönséges olajjal (lehetőleg napraforgó, olíva) a tenyerében, és vigye fel a bőrre, masszírozza be és hagyja hatni 15 percig, majd alaposan törölje le az olajat meleg víz. Használat után ne tegye ki napfénynek! Hígított bőr esetén hígítva használja! Dermatitis, pikkelysömör és egyéb bőrbetegségek súlyosbodhatnak, ha a koncentrátumot jelzett személyek használják.

Az illóolajokban található néhány természetes anyag allergiát okozhat érzékeny egyénekben. Ezért a felhasználás előtt 48 órával a tervezett használat előtt végezzen könyökérzékenységi tesztet.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum
Kód:  KSTE1188
Termékszám:  8594187810085

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20