Oldal frissítése

REGINA Žužu Jelení luj ajak- és kézápoló - szőlőzsír

4,5 4 értékelés
1 690 Ft

REGINA Žužu Jelení luj ajak- és kézápoló - szőlőzsír

Az ajkak ápolása nem csak a téli időszakban nagyon fontos. Gondoskodj védelmükről a(z) REGINA ajakbalzsamával. A regeneráló hatású ajakápoló megnyugtatja a száraz, megrepedt ajkakat és visszaállítja azok eredeti puhaságát. A gondosan ápolt ajkak mindig csábos megjelenést biztosítanak.

A(z) REGINA Žužu Jelení luj ajak- és kézápoló - szőlőzsír ajakbalzsam legfontosabb tulajdonságai

  • Megad ajkaidnak mindent, amire szükségük van
  • Regeneráló hatású
  • Add meg ajkaidnak a szükséges védelmet

Összetétel

Krém: AQUA, ZEA MAYS CSÍRAOLAJ, CETYL ALCOHOL, PANTHENOL, POLIAKRILAMID, PARFUM, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, TOKOFEROL, C13-14 IZOPARAFFIN, LAURETH-7, 2-BROM-2-NITROPROPÁN-1,3-DIOL, METHYLPARABEN, ASZKORBINSAV. Ajkpomádé: ADEPS BOVIS, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, RICINUS COMMUNIS MAGOLAJ, CERA ALBA, COPERNICIA CERIFERA CERA, CANDELILLA CERA, MICA, PARFUM, TOKOFEROL, KÁLIUM-ACESZULFÁM, CI77891, CI75470

Paraméterek

Hatás

Hatás Regeneráló, Ápoló
Kód:  BALZ155
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595002332034

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10