Oldal frissítése

REGINA Revitalizáló ajakápoló kenőcs

4,0 3 értékelés
1 690 Ft

REGINA Revitalizáló ajakápoló kenőcs

Nem csak a téli hidegben fontos az ajkak ápolása. Gondoskodj megfelelően a védelemről a(z) REGINA ajakbalzsamával. Ez a regeneráló képességekkel bíró ajakápoló megnyugtatja a száraz, berepedezett ajkakat és visszaállítja azok eredeti puhaságát. A gondosan ápolt ajkak mindig csábító megjelenést biztosítanak. A(z) REGINA Revitalizáló ajakápoló kenőcs bambuszvaj összetevővel gazdagított.

A(z) REGINA Revitalizáló ajakápoló kenőcs ajakbalzsam legfontosabb tulajdonságai

  • Hála a balzsamnak ajkaid mindent megkapnak, amire csak szükségük van
  • Regeneráló képességekkel rendelkezik
  • Gondoskodj ajkaid védelméről
  • Aktív összetevő: bambuszvaj

Összetétel

LANOLIN, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CIKRIL-KAPRIKUS TRIGLICERID, RICINUS COMMUNIS MAGOLAJ, HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ, OLEA EUROPEA GYÜMÖLCSOLAJ, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, LECITHIN, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, PLACENTA FEHÉRJE, SODIUM HYALURONATE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, TOKOFEROL, KÁLIUM-ACESZULFÁM

Paraméterek

Hatás

Hatás Regeneráló, Ápoló
Kód:  BALZ152
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595002331037

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20