Oldal frissítése

REDKEN Quick Dry Spray 400 ml

REDKEN Quick Dry Spray 400 ml



A Quick Dry 18 hajlakk  gyors és ultra-erős tartást biztosít. A hajlakk gazdag összetétele hidratálja a hajat, és megbízhatóan véd a külső káros hatásoktól. Az alkalmazás után a lakk nagyon gyorsan szárad és azonnal rögzíti a hajat. Tartsd az ellenőrzésed alatt a rakoncátlan hajszálakat, és védd meg a frizurád a nedvességtől és a rossz időjárástól. Rögzítsd a frizurád egy  minőségi és megbízható lakkkal!

Az ultra-erős tartás biztosító Quick Dry 18 megbízhatóan rögzíti a hajat, miközben biztosítja a haj természetes rugalmasságát. A hajlakk erősíti a hajat, fényt, és egy különleges illatot biztosít a számára. A termék jó fésülhető és nem hagy a hajban  maradványokat. Tökéletesen megszelidíti a rakoncátlan hajszálakat, és megakadályozza a haj szállását, miközben  rugalmas és természetes rögzítést biztosít. Tegyél szert egy hajlakkra, amely azonnal szárad!
Hajtípus:
Minden hajtípusra.
Alkalmazás:
Alkalmazd száraz hajra 30 cm távolgásból. Az egyes tincsek formázásához a hajlakkot a tövektől a hajvégekig alkalmazd, majd alakítsd ki a kívánt formát.
Kiszerelés:
400 ml


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Lakk

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás

Haj típusa

Haj típusa Rakoncátlan és töredező

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Rögzítés szöge

Tartás Extra erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel
Kód:  KSVL2628
Termékszám:  3474636335893

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15