Oldal frissítése

REDKEN Extreme Length Sealer 150 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REDKEN Extreme Length Sealer 150 ml

Minőségi terméket keres a hajának? Akkor a Redken balzsamja minden hajtípusra, beleértve a sérült hajat is, érdekelheti. A biotinnal és szójaproteinnel dúsított Redken Extreme Length Rinseless Cream erősíti a sérült hajszálakat, így a haj erős, rugalmas és maximális hosszúságú lesz. A Redken hajkondicionáló gondoskodó formulával örvendeztet meg, amely könnyebben kezelhetővé teszi a hajat, fényt ad neki és simává teszi. Az Extreme Length Sealer serkenti a haj növekedését, megakadályozza a töredezést és gyógyítja a töredezett hajvégeket. A gyönyörű hosszú és egészséges haj most már elérhető közelségben van! Egyszerűen vigye fel nedves vagy száraz hajra.

A Redken Extreme Lenght Sealer hajbalzsam legfontosabb jellemzői

  • Öblítésmentes hajbalzsam, amely erősíti a sérült hajat és elősegíti a haj növekedését.
  • A Redken Extreme Length Sealer segít megelőzni a haj töredezését
  • A biotinkezelés megkönnyíti a haj kezelését, fényt ad és simává teszi a hajat.
  • A Redken Extreme Length Sealer akár 78%-kal csökkenti a töredezett hajvégek megjelenését.
  • Alkalmas nedves és száraz hajra

Összetétel

aqua / víz, amodimetikon, cetearyl alcohol, trideceth-5, polikvaternium-37, phenoxyethanol, propilénglikol-dikaprilát/dikaprát, steareth-20, parfüm/illat, glicerin, phenyl trimethicone, cetil-hidroxi-etil-cellulóz, trideceth-10, cetil-alkohol, ppg-1 trideceth-6, prunus amygdalus dulcis olaj / édes mandulaolaj, biotin, polikvaternium-67, Arginin, behentrimónium-metoszulfát, klórhexidin-diglikonát, quaternium-33, nátrium-nitrát, benzyl benzoate, 2-oleamido-1,3-oktadekandiol, hidrolizált szójafehérje, limonene, benzyl alcohol, linalool, szilícium-dioxid, nátrium-acetát, polysorbate 60, hidrolizált növényi fehérje pg-propil-szilanetriol, sodium hydroxide, citromsav

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő
Kód:  KSVL7360
Termékszám:  884486456205

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05