Oldal frissítése

REDKEN Extreme Length Primer 150 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REDKEN Extreme Length Primer 150 ml

A Redken Extreme hajkezelés gyengéden ápolja a hajat, megerősíti a gyökerektől egészen a hajvégekig, és hatékonyan megakadályozza a hajszálak töredezését. A termék különösen alkalmas hosszú haj kezelésére, amely így károsodás nélkül növeszthető. A gazdag koktél vitaminokkal és fehérjékkel stimulálja a haj növekedését, biztosítja természetes rugalmasságát és erőt ad. Intenzíven kezeli a hajszálakat, a helyrehozza a repedéseket és kisimítja a hajat. Kényeztesd a hajad az Extreme hajápolással, amely így hosszú időn keresztül gyönyörű lesz.

Hajtípus:

Sérült hajra ajánlott

Használat:

A megszárított hajat a gyökerektől a megmosott és törölközőszáraz hajra kell felhordani. Hagyjd 2-5 percig hatni, majd alaposan öblítsd le.

Összetevők:

Víz, cetearil-alkohol, Behzilégium-klorid, glicerin, PEG-40 / PPG-8 Metilaminopropil-hidroxi-propil-dimetikon-kopolimer, izopropil-alkohol, parfüm, fenoxietanol, hidroxietil-cellulóz, dipropilénglikol, polikvatérnium-67 cetil-alkohol biotin citromsav Arginin Behentrimonium Methosulfate, chlorhexidine digluconate, -33, benzil-benzoát, limonén, 2-oleamido-1,3-oktadekándiol, hidrolizált szójafehérje, benzilalkohol, linalool, hidrolizált növényi fehérje PG-propil-sziiánterin

A hajápoló tulajdonságai

  • Gyengéden ápolja a hajat, és fiatalos megjelenést kölcsönöz neki
  • Erősíti és ellazítja a hajat
  • Megakadályozza a haj töredezését és a károsodást
  • Stimulálja a haj növekedését
  • Kisimítja és regenerálja a hajszálakat

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL3233
Termékszám:  884486205056

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20