Oldal frissítése

REDKEN Extreme Strength Builder Plus 250 ml

5 5 értékelés
12 990 Ft

REDKEN Extreme Strength Builder Plus 250 ml

A Redken Extreme Strength Builder egy fényűző erősítő hajpakolás, kifejezetten a sérült haj igényeire szabva. Egyedülálló hajpakolás, amely azonnal mélyen hidratálja és regenerálja hajad, behatolva a hajszálakba, így erősítve, helyreállítva és megújítva őket. Megelőzi a hajszálak kellemetlen töredezését, elsimítva felszínüket és helyreállítva a hajhagymák szerkezetét, ezáltal puhává, rugalmassá, erővel és élettel telivé, csillogóan fényessé varázsolja a hajat. Megkönnyíti a fésülést és az utókezelést.
Hatóanyagok:
Az Interlock Protein Network és a hajerősítő komplex visszaadja a hajszálak belső erejét és felszíni védelmét. Segítenek megelőzni az érzékeny és sérült haj töredezését, helyreállítják a hajhagymákat, így ragyogó fényt adnak a hajnak.
Alkalmazás:
Vidd fel a nedves hajra, rövid ideig hagy hatni, majd vízzel öblítsd le.
Hatás:
Az eredmény egészséges, élettel teli, ragyogó fényű, életerős és friss haj.
További jellemzők:
A termék kifejezetten sérült hajra alkalmazható.
Mennyiség: 250 ml

Összetétel:
Water, Behentrimonium Chloride, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Elaeis Guineensis Oil/Palm Oil, Isopropyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Stearamidopropyl Dimethylamine, Octyldodecanol, Methylparaben, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-Propyl Silanetriol, Arginine, Hydrolyzed Soy Protein, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Chlorhexidine Dihydrochloride, Behentrimonium Methosulfate, Quaternium-33, Benzyl Benzoate, Limonene, Phenoxyethanol, Linalool, Ci 42090/Blue 1, Ci 17200/Red 33.

Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Redken

Fajta

Fajta Ceramidos

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Regeneráló hatás, Erősítő

Összetétel

Összetétel jellemző Proteinekkel

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Haj típusa

Haj típusa Festett, Sérült, Száraz, Szőke

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Maszk
Kód:  KSVL0560
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474636961061

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20