Oldal frissítése

Redken Curvaceous hajbalzsam 250 ml

5 1 értékelés

Redken Curvaceous hajbalzsam 250 ml

A Redken Curvaceous hajbalzsam egy olyan kozmetikai termék, amely képes a hullámos és göndör haj mindennapos ápolására. Ez az egyedülálló termék megerősíti és hidratálja a haját, emellett magas fényt biztosít hajának. A terméket használhatja kiöblíthető vagy hajban maradó balzsamként is. 
Ez a luxus kondicionáló egy úgynevezett Curl Memory komplexumot tartalmaz, amely erősíti a hajat, táplálja és ragyogó fénnyel látja el azt. A cukorkristályok felszívják a nedvességet és visszadják a haj természetes rugalmasságát. A Moringa olaj zsírsavakat illetve A és C vitamint tartalmaz, a haj mély hidratálása és táplálása érdekében. Az Interlock Protein Network ™ három összetvőből álló formulája tökéletesen táplálja és erősíti a hajat.
A hatásos kondicionáló javítja a rakoncátlan haj kezelhetőségét és hosszú távú stabilitást ad a hajnak. A kondícionálóban található UV-szűrők megvédik a hajszínt a kifakulástól. Használata után a haj rugalmas lesz, tökéletesen hidratált, puha tapintású, és gyönyörű, egészséges ragyogással teli. Élvezze a haj luxus ellátását!
Hatóanyagai:
  • Curl Memory komplexum ami erősíti a hajat, táplálja és megadja ragyogó fényét.
  • Moringa olaj zsírsavakkal, A és C vitaminnal a haj mély hidratálásáért és táplálásáért
  • Interlock Protein Network ™ három összetvőből, amely tökéletesen táplálja és erősíti a hajat belül és a felszínen egyaránt.
Hajtípus:
Hullámos és göndör hajra.
Alkalmazás:
Használhatja, mint kiöblítést igénylő, vagy hajban maradó kondicionáló. Alkalmazza a frissen mosott, törölköző száraz hajra, és ha szükséges, öblítse le, vagy fokozott hatás érdekében hagyja a hajban.
Kiszerelés:
250 ml-es

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő
Kód:  KSVL1638
Termékszám:  884486095138

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05