Oldal frissítése

REDKEN Color Extend Magnetics balzsam 300 ml

5 5 értékelés
8 190 Ft

REDKEN Color Extend Magnetics balzsam 300 ml

A Redken Color Extend Magnetics balzsam egy olyan hatékony kozmetikai termék, amely kiválóan ápolja a festett hajat. Intenzíven ápolja a hajat és megbízható védelmet nyújt a hajszín számára is. Gazdag összetétele óvja és mélyen táplálja a hajszálakat. Ez nem csak puhábbá varázsolja a hajat, de védi azt a káros UV-sugaraktól is.

A balzsam használata után haja azonnal frissebb, ápoltabb és erősebb lesz. A haj könnyebben fésülhetővé válik és nem töredezik többé. A termék ezen kívül megkönnyíti a haj formázását, csodálatos ragyogást kölcsönöz és hosszú ideig megővja a festett színt. Ellátja a hajat a szükséges hidratálással, hosszan tartóan ápolva azt. Próbálja ki a terméket, ami nem csak ápolja a hajat, de megelőzi a szín fakulását is!
Hajtípus:
Festett hajra
Alkalmazás:
Egyenletesen vigye fel a balzsamot a megmosott hajra. Hagyja hatni egy rövid ideig, majd öblítse le. Végül formázza haját a megszokott módon.
Mennyiség:
250 ml

Összetevők:
Aqua / Water / Eau, Cetearyl Alcohol, Amodimethicone, Cetyl Esters, Parfum / Fragrance, Cetrimonium Chloride, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Trideceth-5, Phenoxyethanol, Glycerin, Trideceth-6, Benzophenone-4, Trideceth-10, Benzyl Salicylate, Chlorhexidine Digluconate, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Arginine, Serine, 2-Oleamido-1, 3-Octadecanediol, Hydrolyzed Soy Protein, Glutamic Acid, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Sodium Hydroxide, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Bambusa Vulgaris Sap Extract (D159116 / 2).

Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Redken
Modellsorozat Color Extend Magnetics

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Regeneráló hatás, Fésülést könnyítő, Hajvédő hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Szulfátmentes, Proteinekkel

Típus

Termék típusa Kondicionáló
Kód:  KSVL2233
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474636920150

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10