Oldal frissítése

RECLAR Calming Ampoule Pads 70db

18 790 Ft

RECLAR Calming Ampoule Pads 70db

Tápláló és bőrnyugtató párnák magas tápanyagtartalommal. Használhatók a bőr előkészítésre vagy hámlasztás utáni bőrnyugtatásra. A párnákban található ceramidok antioxidáns és regeneráló hatásúak. Az eredmény ragyogó, puha és selymes tapintású bőr. Bambuszrost és nanotechnológiás párnák, amelyek magas tápanyagfelvételt és mély hidratálást biztosítanak az átitatott szérumnak köszönhetően. Tápláló maszkként és hidratáló krémként is használhatók, különösen a Reclar galvanikus hámlasztó kék vagy vörös fényével kombinálva.

A RECLAR Calming Ampoule Pads - 70 darab, fő jellemzők

  • 70 ampulla bőrszérum
  • Számos hatóanyagot tartalmaz
  • Az arcbőr gyors és intenzív ápolásához
  • Érzékeny és irritált bőrre alkalmas
  • Használhatóönmagában vagy G-blue gyógyító fénnyel

A szérum egyedülálló tulajdonságai

A párnákban található ceramidok antioxidáns és regeneráló hatásúak. Az eredmény ragyogó, puha és selymes tapintású bőr. A magas tápanyagtartalmú, többcélú termék szérumampullaként, szövetmaszkként vagy tápláló párnaként használható. Speciális PT cellás szövet, amelyet(bambuszrost + nanotechnológia) nagy nedvszívó képessége miatt használnak, és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. A ceramidok helyreállítják a bőr védelmi vonalát, és biztosítják azazonnali hidratálást a telt és selymes bőrért.

Hatóanyagok az intenzív ápoláshoz

Zöld tea (kivonat)- Eltávolítja a szennyeződéseket és mattítja a bőrt. Megtartja a bőr rugalmasságát. Csökkenti a nap káros sugarainak hatását a bőrre. Védi a bőrt a ráncoktól és az öregedés egyéb jeleitől. Megakadályozza a pigmentfoltok megjelenését.

Rozmaring (kivonat)- Segít megnyugtatni a kipirosodott bőrt. Összességében javítja a vérkeringést és megakadályozza a bőr öregedését.

Kamilla (kivonat)- bőrkiütések, pattanások és rosszul gyógyuló sebek enyhítésére használják. Megakadályozza a bőr pórusainak eltömődését.

Ázsiai gázló - Javítja a bőr rugalmasságát és gyógyítja a sebeket. Segít megnyugtatni az excémás foltokat.

Japán szárnyasvirág - Vírusellenes és antioxidáns hatású. Csökkenti a pigmentfoltokat.

Lewis - Erős antioxidáns és antibakteriális hatással rendelkezik. Megszabadít a penésztől és a parazitáktól. A legmegfelelőbb a zsíros, problémás vagy pattanásokra hajlamos bőrre. A gyógynövénynek antiallergén hatása van a bőrre.

Összetétel

Tisztított víz, Butylene Glycol, Glicerin, Kapril/kaprikus triglicerid, 1,2-Hexanediol, Glicin szójaolaj, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Etilhexiglicerin, Kapril-glikol, Trideceth-6, Hidrogénezett polidecén, Hidroxietil-akrilát/nátrium-akrilil-dimetil-taurát-kopolimer, Trehalose, CeramidNP, Octyldodecanol, Hydrogenated Lecithin, Zöld tea kivonat, Rozmaringlevél kivonat, MatricariaVirág kivonat, CentellaAsiaticaKivonat, PolygonumCuspidatumGyökérkivonat, Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató, Regeneráló

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Normál

Korosztály

Korosztály 15+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes, Színezékmentes, Természetes összetevőjű
Kód:  KSPL4536
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  745114283665

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15