Oldal frissítése

RAID Rovarcsapda 4 db

4,3 33 értékelés
690 Ft

RAID Rovarcsapda 4 db

4db Raid légyfogó szalag egy csomagban. A légyfogó szalag hatékony ragasztós csapda legyek és egyéb repülő rovarok ellen. Előnye, hogy nem tartalmaz rovarirtó szert, ezért bármelyik szobában, hálószobában és gyerekszobában is használható. A repülő rovarok beleragadnak a csapdába, melynek hatékony ragasztója elkapja őket. 8 hétig használható. 

Legfontosabb jellemzők

  • 4 darab légyfogó szalag egy csomagban
  • Hatékony ragacsos csapda repülő rovarok ellen
  • Beltéri használatra
  • Nem tartalmaz rovarirtó szereket, biztonságosan használható még gyerekszobákban is
  • Hosszantartó hatás akár 8 hétig
  • Egy légyfogó szalag 8 m2 területhez ajánlott

Alkalmazás:  

Használati utasítás: Helyezd a légyfogó szalagot gyerekek és kisállatok számára nem elérhető helyre. Húzd le a fedelet az akasztóról, a fedelet tedd félre. Helyezd a (rajz)szöget a piros akasztóba. Egyik kézzel tartsd az akasztót és a (rajz)szöget, a másik kezedben a hengert. Óvatosan húzd ki a légyfogó szalagot, miközben húzod az akasztót és forgatod a hengert. Az üres henger a légycsapda végén marad. Rögzítsd a csapdát a (rajz)szöggel a szoba plafonjára. A terméket ne érje közvetlen napsugárzás vagy huzat. A termék felhelyezése után moss kezet. Egy db légycsapda 8 m2 területre ajánlott. 

 

Összetétel

Směs neobsahuje žádné látky >0,1 %, které jsou zařazeny do seznamu sestaveného v souladu s čl. 59 odst. 1 pro vlastnosti vyvolávající narušení činnosti endokrinního systému.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Szúnyog ellen, Légy ellen

Forma

Forma Ragasztószalagok

Illatanyag

Illat Illatmentes

Tulajdonságok

Parfüm Parfümmentes
Rovarölő szer tartalma Nem
Kód:  ODP068
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4000290001608
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15