Oldal frissítése

RAID Essentials Repülő és csúszó-mászó rovarok ellen 400 ml

5 2 értékelés
2 190 Ft

RAID Essentials Repülő és csúszó-mászó rovarok ellen 400 ml

Zavarnak a repülő és mászó rovarok? Akkor szerezd be a RAID Essentials rovarriasztót. Ez egy hatékony permetező rovarölő szer, amely mind a repülő, mind a kúszó rovarok ellen hatékony. Értékelni fogod a termék gyorsaságát, a hatás mindössze 1-2 perc alatt jelentkezik. A RAID Essentials segítségével kiirthatod a hangyákat, csótányokat, tücsköket, bolhákat, legyeket, szúnyogokat, ősrovarokat, darazsakat, cserebogarakat, poloskákat, százlábúakat, ezerlábúakat, pókokat és molyokat. A spray nem tartalmaz hozzáadott illatanyagokat és vízbázisú. A tartály térfogata 400 ml. 

A RAID Essentials Repülő és csúszó-mászó rovarok ellen fő jellemzői

  • A RAID Essentials egy hatékony rovarölő spray
  • A rovarölőszer alkalmas repülő és csúszó-mászó rovarok ellen
  • 1-2 másodperc alatt hat
  • A RAID Essentials nem tartalmaz hozzáadott illatanyagokat
  • A rovarölő szer vízbázisú

Használat - repülő rovarok:
Először is zárd be az összes ablakot és ajtót abban a helyiségben, ahol a rovarok ellen védekezni szeretnél. Ezután permetezze a RAID Essentials-t felfelé a levegőbe az egész helyiségben. A terméket a tapétától, falaktól és különböző tárgyaktól 1 méterre alkalmazd. Egy normál méretű helyiségben permetezd a RAID Essentials-t 8-10 másodpercen át. Az alkalmazás után hagyd el a helyiséget 15 percre, és amikor visszatérsz, alaposan szellőztess ki.

Használat - kúszó rovarok:
A RAID Essentials használata a kúszó rovarokon egyszerű. Csak célozz a permettel a rovarokra 30 cm távolságból, és tartsd a erősen lenyomva a RAID Essentials szórófejét 1-2 másodpercen át.


Összetétel

Účinné látky: Chrysanthemum cinerariaefolium, výtažek z otevřených a zralých květů Tanacetum cinerariifolium, získaný superkritickým oxidem uhličitým 0,25 % (2,5 g/kg), piperonylbutoxid 1,05 % (10,5 g/kg)

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Légy ellen, Hangya ellen, Darazsak és lódarazsak ellen

Forma

Forma Spray

Illatanyag

Illat Illatmentes
Kód:  ODP259
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5000204271720

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20